Εικονίδιο του VK

VK

ΔωρεάνEκδοση 8.79
3.8(9M)2024-05-27
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του VK

Περιγραφή App:

Το VK είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ρωσία και επιδιώκει να γίνει μια εναλλακτική του Facebook για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ φίλων σε όλο τον κόσμο.

Λειτουργίες:

Εκτός του ότι μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα, να ανεβάσετε φωτογραφίες, να πάρετε μέρος σε κοινότητες και να συνομιλήσετε με φίλους, μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια, να ακούσετε μουσική ή ακόμα και να δείτε ταινίες και άλλο οπτικοακουστικό υλικό.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό με τα προσωπικά σας δεδομένα και ξεκινήστε την περιήγηση σε διάφορα προφίλ, κοινότητες και άλλες λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου.

Γλώσσες:

Αγγλικα και ρωσικά

Συστάσεις:

Είναι χρήσμο για αδέσμευτους που θέλουν να γνωρίσουν νέα άτομα, καθώς και για οικογένειες και φίλους που θέλουν να κρατήσουν επαφή με όσους βρίσκονται μακριά.

Πλατφόρμα:

Google Play, iOS Store.

Μέγεθος:

118 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Ο VKontakte βρίσκεται σε Ρωσία - ’Εμπιστος κατασκευαστής, υψηλής ποιότητας.

Προτάσεις:

Κατάλληλο για όλες τις ηλικές, ωστόσο, ενδέχεται να περιλαμβάνει ακατάλληλο περιεχόμενο.

Τιμή:

Paid upgrades within the app. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 118 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android OS Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις VK

Πώς να δώσω ψήφους στο Vkontakte;

Επιλέξτε το στοιχείο "Υπόλοιπο" στην ενότητα "Οι ρυθμίσεις μου", μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί "Μεταφορά ψήφων σε φίλο". Στη συνέχεια επιλέξτε τον παραλήπτη και τον αριθμό των ψήφων που θέλετε να μεταφέρετε και επιβεβαιώστε τη λειτουργία μέσω SMS.

Πώς να βρω ένα άτομο στο Vkontakte με αριθμό τηλεφώνου;

Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" , ανοίξτε την ενότητα "Υπηρεσίες", επιλέξτε "Φίλοι" - "Προσθήκη φίλου". Στην ενότητα "Εισαγωγή φίλων", επιλέξτε "Επαφές". Στη λίστα που ανοίγει, στην ενότητα "Επαφές", θα εμφανιστούν όλοι οι χρήστες των οποίων οι αριθμοί βρίσκονται στη λίστα των επαφών σας.

Πώς να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης Vkontakte;

Κάντε κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;", το οποίο βρίσκεται στα δεξιά του κουμπιού "Είσοδος" και ακολουθήστε τις οδηγίες . Η δεύτερη επιλογή: μεταβείτε αμέσως στην ενότητα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης στο connect.vk.com/restore.

Πώς να ακυρώσω μια συνδρομή Vkontakte;

Μεταβείτε στην ενότητα "Συνδρομές & Πληρωμές" , κάντε κλικ στο κουμπί "•••" δίπλα στην επικεφαλίδα "Η κάρτα μου" και επιλέξτε "Ακύρωση συνδρομής".

Σε ποιον ανήκει το Vkontakte;

Η εφαρμογή ανήκει στην VK Company Limited. Οι τελικοί μέτοχοι είναι η Sogaz και η Gazprombank, με τη σειρά τους που ελέγχονται από την Gazprom.

Πώς να ανακαλύψω κρυμμένους φίλους στο Vkontakte;

Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις", επιλέξτε την επιλογή "Απόρρητο" και στο στοιχείο "Ποιος είναι ορατός στη λίστα των φίλων και των συνδρομών μου" κάντε κλικ στην επιλογή "Όλοι οι φίλοι". Στη συνέχεια , επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα σε αυτά που θέλετε να αποκρύψετε ή καταργήστε την επιλογή τους από όλα όσα θέλετε να αποκαλύψετε.

Περιγραφή του προγραμματιστή

VK

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει VK;

9 Ψήφοι / 8 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για VK

Το περιβάλλον είναι καλύτερο στο Android παρά στην ιστοσελίδα.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Live Streaming για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram και το Facebook, θα γνωρίζετε ήδη πως προσφέρουν
Διαβάστε περισσότερα