Εικονίδιο του Live Sports Plus Stream

Live Sports Plus Stream

Eκδοση
Αξιοπιστη Εφαρμογη
3.4
Αξιολόγηση
170
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2022-03-17
Ενημερώθηκε

Λήψη

Κύρια Χαρακτηριστικά του Live Sports Plus Stream

Περιγραφή App:

Με το Live Sports Plus Stream έχετε πρόσβαση σε σχεδόν όποιο άθλημα θέλετε, από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις, όπως τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και το πρωτάθλημα ΝΒΑ ως τουρνουά κρίκετ και μπάντμιντον, εντελώς δωρεάν, χωρίς συνδρομή.  

Λειτουργίες:

Απολαύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο UEFA Champions League, το English Premier League, τα προκριματικά για το UEFA Europa League, FA Cup κ.ά. Επίσης υπάρχουν αγώνες τένις, χόκεϊ επί πάγου, μπέιζμπολ. Μπορείτε να συντονιστείτε σε αυτά τα παιχνίδια ζωντανά.  

Δραστηριότητες:

Αν δε σας αρέσει να παρακολουθείτε παιχνίδια ζωντανά, μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάταξη των πρωταθλημάτων, τα τελευταία νέα του ΝΒΑ, τους επόμενους αντιπάλους της αγαπημένης σας ομάδας μπέιζμπολ και να δείτε ζωντανά αποτελέσματα και σχόλια για πάνω από 400 πρωταθλήματα.  

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Υπάρχει ένα μενού με πολλά αθλήματα και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων και να φτιάξετε τη δική σας ατζέντα. Βρείτε όσα παιχνίδια θέλετε και να λάβετε γρήγορες και σταθερές μεταδόσεις και προσαρμοσμένα κανάλια με συνδέσμους χαμηλής ανάλυσης για χρήστες με αργή σύνδεση.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Το HD περιεχόμενο συνήθως απαιτεί γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, χωρίς όρια κατανάλωσης, οπότε προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Live Sports Plus Stream ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα σταθερό WiFi. Αν δεν είναι εφικτό, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο σε χαμηλή ανάλυση.  

Μέγεθος:

Δεν υπάρχουν προδιαγραφές

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Έκδοση Android και πάνω, ο ελάχιστος χώρος δεν καθορίζεται.

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Live Sports Plus Stream

Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Live Sports Plus Stream;

1 Ψήφος / 1 Like

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΘΕΤΙΚΑ για Live Sports Plus Stream

Όταν λέμε ότι υπάρχουν πάνω από 400 πρωταθλήματα δε λέμε ψέματα. Μπορείτε να δείτε μέχρι και ερασιτεχνικούς αγώνες κρίκετ!
Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια συνήθως έχουν πολλές επιλογές προγραμμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε την εκπομπή με τους αγαπημένους σας σχολιαστές.  

Χρήσιμα κόλπα Live Sports Plus Stream

Αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις για την εγκατάσταση της εφαρμογής, σε αυτό το σύντομο βίντεο μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Live Sports Plus Stream σε πλήρη λειτουργία.  

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει Live Sports Plus Stream

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
Προγραμματιστές