Εικονίδιο του AC Remote Control apk

AC Remote Control

Eκδοση 1.1
Αξιοπιστη Εφαρμογη
3.9
Αξιολόγηση
29K
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2022-11-02
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Κύρια Χαρακτηριστικά του AC Remote Control

Περιγραφή App:

Βαρεθήκατε να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού σε όλο το διαμέρισμά; Δεν αποχωρίζεστε το smartphone σας ούτε για ένα δευτερόλεπτο; Τότε μετατρέψτε το σε έναν γενικό πίνακα ελέγχου συμβατό σε κάθε κλιματιστικό!

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου κάθε κλιματιστικού για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, την επιλογή τρόπων λειτουργίας, τη ρύθμιση ενός χρονοδιακόπτη για την απενεργοποίηση του κλιματιστικού μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα κλπ.

Δραστηριότητες:

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη δόνηση όταν πατάτε κουμπιά, να περιστρέφετε την οθόνη, να επιλέγετε τη λειτουργία σύνδεσης (Θύρα IR, IR Blaster, Wi-Fi) και να επιλέγετε το μοντέλο του κλιματιστικού σας από τη λίστα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, θα έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη πίνακα ελέγχου με κουμπιά που θα πρέπει να πατήσετε για να αλλάξετε τη λειτουργία, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία και να εκτελέσετε άλλες ενέργειες.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή διαθέτει ένα όμορφο περιβάλλον σε μοντέρνο στυλ που προσομοιώνει έναν απλό πίνακα ελέγχου, όπου όλες οι ενέργειες εκτελούνται χρησιμοποιώντας απλές εντολές αφής.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Ιδανικό για χρήστες Android που θέλουν να μπορούν να ελέγχουν το κλιματιστικό τους χρησιμοποιώντας την κινητή τους συσκευή.

Μέγεθος:

2,5M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Συνιστάται σε οικογένειες.

Τιμή:

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 2,5M ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0.3 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

APK

AC Remote Control

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει AC Remote Control;

0 Ψήφοι / 0 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για AC Remote Control

Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη της συσκευής σας.
Απλή και άμεση λειτουργία.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για AC Remote Control

Ασυμβατότητα με ορισμένες συσκευές.
Έλλειψη ελληνικών.

Χρήσιμα κόλπα AC Remote Control

Εάν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και βρείτε το μοντέλο του κλιματιστικού σας, το οποίο θα χρειαστεί να επιλέξετε.
Δεν βρήκατε το μοντέλο του κλιματιστικού σας ή ψάχνετε ένα γενικό τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο οποιουδήποτε εξοπλισμού; Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη συλλογή εφαρμογών για προσομοίωση τηλεχειριστηρίων σε Android.

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει AC Remote Control