Εικονίδιο του Fruit Merge Master

Fruit Merge Master

ΔωρεάνEκδοση 1.3.0
4.5(1)2024-06-15
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Στιγμιότυπα

Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 1Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 2Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 3Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 4Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 5Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 6Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 7Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 8Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 9Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 10Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 11Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 12Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 13Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 14Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 15Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 16Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 17Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 18Fruit Merge Master στιγμιότυπο apk 19

Κύρια χαρακτηριστικά του Fruit Merge Master

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Ο κύριος στόχος σας στο Fruit Merge Master είναι να συνδυάσετε φρούτα με ίσους αριθμούς για να σχηματίσετε νέα φρούτα μεγαλύτερης αξίας, όπως κάνετε με τους αριθμοούς στα κλασικά παιχνίδια 2048. Κάντε όλους ους απαραίτητους συνδυασμούς για να περάσετε το επίπεδο! 

Πώς να παίξεις:

Ρίξτε τα φρούτα πάνω στα άλλα ίδια φρούτα, ώστε να συνδυαστούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε power-ups για να περάσετε τα επίπεδα και να κερδίσετε υψηλότερες βαθμολογίες, ενώ ανταγωνίζεστε φίλους.  

Επιλογές Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι έχει δύο λειτουργίες: την κλασική, όπου θα πρέπει να συνδυάσετε τα ίδια φρούτα για να δημιουργήσετε φρούτα υψηλότερου μεγέθους και βαθμολογίας και την ανταγωνιστική, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε συγκεκριμένες προκλήσεις.

Γραφικά:

Τα γραφικά του Fruit Merge Master είναι φωτεινά και πολύχρωμα, δημιουργώντας μια οπτικά όμορφη και χαρούμενη εμπειρία. Τα φρούτα έχουν καρτουνίστικα αλλά λεπτομερή σχέδια, προσθέτοντας μια νότα διασκέδασης και γοητείας.

Ηχος:

Η μουσική υπόκρουση του παιχνιδιού είναι χαλαρωτική και αισιόδοξη, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Η μελωδία είναι αρκετά απαλή ώστε να μην τραβά την προσοχή σας, αλλά αρκετά χαρούμενη. Επίσης, οι ενέργειες στο παιχνίδι συνοδεύονται από συγκεκριμένα ηχητικά εφέ.

Χειρισμός:

Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι εύκολο στη χρήση, με απλούς χειρισμούς που σας επιτρέπουν να σύρετε το δάχτυλο σας για να μετακινήσετε φρούτα και να πατήσετε για να αλληλεπιδράσετε με τα power-ups και τα μενού.

Γλώσσες:

Διαθέσιμο στα αγγλικά.

Μέγεθος:

94 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Fruit Merge Master

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Fruit Merge Master;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Τα χειριστήρια του είναι εξαιρετικά απλά στη χρήση.
Διαθέτει όμορφα γραφικά και κινούμενα σχέδια.
Διαθέτει ένα άμεσο περιβάλλον.
Είναι ένα δωρεάν παιχνίδι.

Αρνητικά

Καταναλώνει αρκετή μπαταρία.
Εμφανίζει διαφημίσεις συχνά.
Το παιχνίδι είναι επαναλαμβανόμενο.

Χρήσιμα κόλπα

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας σε άλλα παρόμοια παιχνίδια, δοκιμάστε να εξερευνήσετε αυτήν τη συλλογή παιχνιδιών τύπου 2048 που μπορείτε να παίξετε δωρεάν στην Android συσκευή σας.
Πριν ρίξετε τα φρούτα, ελέγξτε τον πίνακα και σχεδιάστε πού θα ρίξετε τα φρούτα. Προσπαθήστε να προβλέψετε πώς θα συνδυαστούν για να μεγιστοποιήσετε τους συνδυασμούς με κάθε κίνηση.
Συνιστούμε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο YouTube για να εξοικειωθείτε με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού πριν το κατεβάσετε.
Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον πίνακα όσο το δυνατόν πιο καθαρό. Αποφύγετε να γεμίσετε τον πίνακα με φρούτα που δεν μπορούν να συγχωνευθούν γρήγορα.