Εικονίδιο του gDMSS Plus apk

gDMSS Plus

ΔωρεάνEκδοση 4.91.000
4.2(20)2023-12-29
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του gDMSS Plus

Περιγραφή App:

Το gDMSS Plus είναι ένα εργαλείο που συνδέει κάμερες παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια ή γραφεία με τη συσκευή Android για να επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Λειτουργίες:

Μέσω του εργαλείου, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει σε πραγματικό χρόνο εικόνες από έως και δέκα κάμερες παρακολούθησης. Σε αυτήν την περίπτωση, το gDMSS Plus είναι συμβατό με κάμερες DAHUA που είναι συνδεδεμένες στη συσκευή Android μέσω κωδικού QR και σειριακού αριθμού.

Δραστηριότητες:

Με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο Android, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το σπίτι ή το γραφείο σε πραγματικό χρόνο, εκτός από τη σύνδεση της κάμερας με τον κεντρικό συναγερμό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να διατηρείτε τη συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Γλώσσες:

Διασύνδεση διαθέσιμη στα πορτογαλικά, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά.

Μέγεθος:

73M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Υποστηρίζει η εφαρμογή gDMSS Plus εγγραφή ήχου;

Ναι, η εφαρμογή gDMSS Plus υποστηρίζει αμφίδρομο ήχο . Εάν οι κάμερές σας είναι εξοπλισμένες με λειτουργίες ήχου, μπορείτε να ακούσετε τον ήχο που έχουν εγγραφεί ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να στείλετε τον ήχο πίσω στην τοποθεσία όπου βρίσκονται οι κάμερες.

Μπορώ να προσθέσω πολλές κάμερες στην εφαρμογή gDMSS Plus;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε πολλές συσκευές στην εφαρμογή gDMSS Plus , η οποία υποστηρίζει κάμερες ασφαλείας, DVR και NVR.

Μπορεί το gDMSS Plus να χρησιμοποιηθεί δωρεάν;

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής gDMSS Plus σε μορφή APK δωρεάν στο Androidlist . Ωστόσο , η πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες μπορεί να εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του συστήματος παρακολούθησης ή τις πρόσθετες άδειες και τις συνδρομές που απαιτούνται από τον κατασκευαστή ή τον πάροχο υπηρεσιών.

Είναι το gDMSS Plus συμβατό με όλα τα συστήματα επιτήρησης;

Η εφαρμογή gDMSS Plus έχει σχεδιαστεί για προϊόντα επιτήρησης βίντεο Dahua Technology , συμπεριλαμβανομένων καμερών, DVR και NVR . Ωστόσο, μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλες επωνυμίες που υποστηρίζουν παρόμοια πρωτόκολλα ή πρότυπα , αλλά η συμβατότητά τους δεν είναι εγγυημένη.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή gDMSS plus σε υπολογιστή;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει επίσημη έκδοση της εφαρμογής gDMSS plus σε υπολογιστή . Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας εξομοιωτές Android όπως BlueStacks, Nox Player ή Andyroid.

Η εφαρμογή gDMSS Plus στέλνει ειδοποιήσεις ανίχνευσης κίνησης;

Ναι, η εφαρμογή gDMSS Plus μπορεί να στέλνει ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύεται κίνηση από κάμερες ασφαλείας στη συσκευή σας Android όταν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις.

Περιγραφή του προγραμματιστή

gDMSS Plus

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει gDMSS Plus;

3 Ψήφοι / 3 Likes

Θετικά

Φέρνει προηγμένες επιλογές διαμόρφωσης.
Απτική διεπαφή φιλική προς το χρήστη.
Καταναλώνει λίγο χώρο στη μνήμη Android.
Δεν προβάλλει διαφημίσεις.

Αρνητικά

Απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Επιταχύνει την κατανάλωση μπαταρίας Android.