Εικονίδιο του Spotify - Μουσική και podcast

Spotify - Μουσική και podcast

ΔωρεάνEκδοση 8.9.60.560
4.4(58)2024-07-25
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Στιγμιότυπα

Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 1Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 2Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 3Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 4Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 5Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 6Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 7Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 8Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 9Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 10Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 11Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 12Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 13Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 14Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 15Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 16Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 17Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 18Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 19Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 20Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 21Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 22Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 23Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 24Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 25Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 26Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 27Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 28Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 29Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 30Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 31Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 32Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 33Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 34Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 35Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 36Spotify - Μουσική και podcast στιγμιότυπο apk 37

Κύρια χαρακτηριστικά του Spotify - Μουσική και podcast

Περιγραφή App:

Με την υπηρεσία Spotify μπορείτε να ακούσετε χιλιάδες τραγούδια απευθείας από τη συσκευή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Internet. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για αυτό, καθώς όλα τα τραγούδια είναι δωρεάν!

Λειτουργίες:

Ακούστε κάθε τραγούδι / άλμπουμ όσο συχνά και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε! Οι premium χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τα τραγούδια και να έχουν πρόσβαση σε ήχο καλύτερης ποιότητας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Εξερευνήστε την τεράστια μουσική βιβλιοθήκη του Spotify ή χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής.

Γλώσσες:

Διαθέσιμο στα Αγγλικά.

Συστάσεις:

Ακούτε μουσική οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Πλατφόρμα:

Τηλέφωνα και tablets.

Απαιτήσεις:

Android 2.3 ή νεότερη έκδοση.

Μέγεθος:

86 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να μοιραστώ ένα τραγούδι ή μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify με τους φίλους μου;

Πατήστε τις τρεις τελίτσες δίπλα σε ένα τραγούδι ή μια λίστα αναπαραγωγής, επιλέξτε Κοινή χρήση και στη συνέχεια τη μέθοδο που θέλετε (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων).

Πόσο κοστίζει μια συνδρομή στο Spotify Premium;

Spotify Premium Individual - $4,99/μήνα, Premium για δύο - $6,49/μήνα, Premium για οικογένεια - $7,99/μήνα , Premium για φοιτητές - $2,49/μήνα.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify των Android;

Μεταβείτε στην ενότητα Η βιβλιοθήκη μου, επιλέξτε Λίστες αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής. Εισαγάγετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής σας και αρχίστε να προσθέτετε τραγούδια.

Τι πρέπει να κάνω εάν η εφαρμογή του Spotify δε λειτουργεί στο Android μου;

Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής ή να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ελέγξτε για ενημερώσεις εφαρμογών στο Androidlist ή στο Google Play Store.

Πώς μπορώ να κατεβάσω μουσική από το Spotify για ακρόαση εκτός σύνδεσης στα Android;

Σε μια λίστα αναπαραγωγής, άλμπουμ ή podcast , πατήστε πάνω στην επιλογή Λήψη για να έχετε πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε premium χρήστες.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Spotify Premium;

Ανοίξτε την εφαρμογή του Spotify, πηγαίνετε στην αρχική σελίδα και πατήστε το εικονίδιο των ρυθμίσεων με το γρανάζι. Επιλέξτε Λογαριασμός και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Spotify - Μουσική και podcast;

23 Ψήφοι / 21 Likes

Θετικά

Πολύ όμορφο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον.
Μπορείτε να ακούσετε όλη τη μουσική δωρεάν.
Πολλή-πολλή μουσική!

Αρνητικά

Η δωρεάν έκδοση αναπαράγει διαφημίσεις.
Μόνο οι premium χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τραγούδια.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας
Σας αρέσει να ακούτε podcasts στο Android σας; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Τα Android μας
Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Οι 5 Καλύτερες Μουσικές Εφαρμογές για Android
Είστε λάτρεις της μουσικής; Αναζητάτε νέα εργαλεία για δωρεάν αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τραγουδιών στο Android σας;
Διαβάστε περισσότερα
Οι 5 Κορυφαίες Εφαρμογές για να αυξήσετε την ταχύτητα του Ίντερνετ στο Android σας
Χρησιμοποιείτε το Android σας για να σερφάρετε στο διαδίκτυο; Αν θέλετε ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες, οι παρακάτω
Διαβάστε περισσότερα
Ποιες εφαρμογές θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη;
Χρησιμοποιείτε το Android σας σε καθημερινή βάση; Θέλετε να μάθετε ποιες εφαρμογές θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας;
Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου: iHeartRadio, TuneIn Radio
Σας αρέσει να ακούτε μουσική κάθε στιγμή; Είστε λάτρεις του ραδιοφώνου και θέλετε να ακούτε τις αγαπημένες σας
Διαβάστε περισσότερα