Εικονίδιο του Real Driving 3D apk

Real Driving 3D

Eκδοση 1.6.1
4.4
Αξιολόγηση
3M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2023-09-17
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Κύρια Χαρακτηριστικά του Real Driving 3D

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Σίγουρα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αγωνιστικά παιχνίδια για Android, το Real 3D Driving προσφέρει στον παίκτη την ευκαιρία να οδηγήσει πραγματικά οχήματα σε 10 διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, με διάφορες κλίσεις και ποικίλες καιρικές συνθήκες.

Πώς να παίξεις:

Επιλέξτε το όχημα που σας αρέσει περισσότερο και επιταχύνετε για να πετύχετε το στόχο σας και να κερδίσετε χρήματα για να ξεκλειδώσετε νέες επιλογές αυτοκινήτων και διαδρομών.

Επιλογές Παιχνιδιού:

Περισσότεροι από 10 διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων των: free running, race against the clock, police chase, escape, obstacle course, cracks και άλλα.

Γραφικά:

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν αμέλησαν τις λεπτομέρειες και τις επιλογές προσαρμογής στο Real 3D Driving. Τα 7 διαθέσιμα σκηνικά έχουν αξιοθαύμαστη ποιότητα και μια επιλογή από αυτοκίνητα με δυνατότητα προσαρμογής στοιχείων, όπως χρώματα, τροχούς, κ.λπ.

Ηχος:

Το παιχνίδι είναι γεμάτο με ζωντανά τραγούδια που ταιριάζουν γάντι με το ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ ο ήχος των κινητήρων είναι όλα και πιο ρεαλιστικός.

Χειρισμός:

Το σύστημα φρένων, αντίστροφης, γκαζιού και οι άλλες δράσεις, όπωςτα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες και η κόρνα ενεργοποιούνται από τα κουμπιά στην οθόνη. Η κατεύθυνση του αυτοκινήτου καθορίζεται με το επιταχυνσιόμετρο και είναι ένα από τα λίγα παράπονα των χρηστών, επειδή η ευαισθησία ελέγχου καθιστά δύσκολη την οδήγηση του αυτοκινήτου προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Χρήσιμα Κόλπα:

Παίξτε στο «Free Ride», στο οποίο στόχος σας είναι να τρέξετε χωρίς στόχους ή εξωτερικές πιέσεις. Αυτό θα δώσει στον παίκτη την ευκαιρία να συνηθίσει τους ελέγχους και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Πλατφόρμα:

Google Play, iOS Store.

Μέγεθος:

53M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Ο Ovidiu Pop βρίσκεται σε Ρουμανία - ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Κατασκευαστής: Αξιόπιστες εφαρμογές, παιχνίδια και θέματα

Προτάσεις:

Οποιαδήποτε ένδειξη βίας παρουσιάζεται με διασκεδαστικό ή φανταστικό τρόπο.

Τιμή:

Paid upgrades within the app. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 53M ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

APK

Περιγραφή του προγραμματιστή

Real Driving 3D

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Real Driving 3D;

5 Ψήφοι / 4 Likes

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Real Driving 3D

Περιλαμβάνει πάρα πολλές διαφημίσεις.