Εικονίδιο του OGYouTube apk

OGYouTube

Eκδοση 12.43.52
Αξιοπιστη Εφαρμογη
5.0
Αξιολόγηση
278M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-02-02
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του OGYouTube

Περιγραφή App:

Το OGYouTube είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να κατεβάσουν βίντεο του YouTube με διαφορετικές αναλύσεις ή ήχο σε μορφή MP3, καθώς και να παρακολουθήσουν το επιθυμητό περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις.

Λειτουργίες:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς διαφημίσεις, να κατεβάσετε βίντεο με ανάλυση μεταξύ 144 pixel και 4K, να αποθηκεύσετε βίντεο στη συλλογή του Android σας, να κατεβάσετε υπότιτλους, να μετατρέψετε τον ήχο σε MP3, να επιλέξετε ποιότητα ήχου, να παίξετε μουσική στο παρασκήνιο κ.λπ.

Δραστηριότητες:

Σε αντίθεση με την επίσημη εφαρμογή του YouTube, το APK αυτό προσφέρει μια λειτουργία Picture in Picture, μέσω της οποίας μπορείτε να εκτελέσετε πολλές ενέργειες, ενώ συνεχίζετε να παρακολουθείτε το βίντεο που θέλετε, το οποίο θα εμφανίζεται σε ένα μικρότερο παράθυρο.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Επιλέξτε την τελευταία έκδοση του OGYouTube, κάντε λήψη, επιλέξτε έναν λογαριασμό Google και ξεκινήστε την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή, μαζί με το πακέτο MicroG, το οποίο θα εξασφαλίσει μια πιο αποτελεσματική λειτουργία.

Γλώσσες:

Διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών.

Συστάσεις:

Ορισμένα βίντεο στο YouTube δεν είναι κατάλληλα για παιδιά, επομένως συνιστάται να υπάρχει επιτήρηση κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Μέγεθος:

42.98 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δεν απαιτείται πληρωμή για πρόσβαση σε όλες τις αναβαθμίσεις. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 42.98 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Βαθμολογία:

Το κορυφαίο 10 Τα πιο δημοφιλή Apps στη Video Downloader κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις OGYouTube

Είναι δωρεάν η εφαρμογή OGYouTube;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου APK της εφαρμογής στο Androidlist εντελώς δωρεάν . Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε χρήματα για τη λήψη βίντεο από το YouTube.

Γιατί αφαιρέθηκε η εφαρμογή OGYouTube από το Google Play;

Το OGYouTube είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube. Αυτή είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή και δεν έχει εγκριθεί από το YouTube και την Google . Επιπλέον, η λήψη βίντεο από το YouTube παραβιάζει τους όρους χρήσης της πλατφόρμας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή OGYouTube;

Η χρήση εφαρμογών τρίτων για τη λήψη βίντεο από το YouTube αποτελεί παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας και μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων , επομένως η ασφάλεια χρήσης αυτής της εφαρμογής είναι αμφισβητήσιμη και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας στο YouTube.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την εφαρμογή OGYouTube;

Ναι , οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις OGYouTube για λήψη βίντεο YouTube περιλαμβάνουν το TubeMate, το VidMate και το Snaptube.

Μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή OGYouTube σε υπολογιστή;

Το OGYouTube είναι μια εφαρμογή Android που δεν είναι επίσημα διαθέσιμη για υπολογιστή . Ωστόσο, μπορεί να εκτελεστεί σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας έναν εξομοιωτή Android , όπως το BlueStacks ή το NoxPlayer.

OGYouTube

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει OGYouTube;

11 Ψήφοι / 11 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για OGYouTube

Μπορείτε να επιλέξετε την ανάλυση των βίντεο.
Παρέχει μια λειτουργία Picture in Picture.
Μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις.
Οργανωμένο περιβάλλον.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για OGYouTube

Ορισμένες συσκευές ενδέχεται να κλειδώσουν κατά τη λήψη των βίντεο.

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει OGYouTube