Εικονίδιο του Pixel 4D live wallpapers

Pixel 4D live wallpapers

ΔωρεάνEκδοση 3.3.6
4.6(1)2024-06-07
Αξιοπιστο Θεμα
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 1Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 2Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 3Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 4Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 5Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 6Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 7Pixel 4D live wallpapers στιγμιότυπο apk 8

Κύρια χαρακτηριστικά του Pixel 4D live wallpapers

Περιγραφή App:

Αναζητάτε το τέλειο φόντο για να προσαρμόσετε την οθόνη του smartphone σας; Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές που προσφέρει αυτή η εφαρμογή, η οποία διαθέτει κινούμενα φόντα με στοιχεία σε 3 διαστάσεις που σίγουρα θα ανανεώσουν τη συσκευή σας.

Λειτουργίες:

Το Pixel 4D live wallpapers είναι σχεδιασμένο για να καταναλώνει λίγους πόρους και έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις με νέες εικόνες φόντων που προστίθενται στη λίστα. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές εικόνες για την αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος.

Γραφικά:

Οι εικόνες είναι οργανωμένες σε κατηγορίες όπως υπερήρωες, ζώα, αθλητικά, φύση και άλλα. Οι εικόνες έχουν υψηλή ανάλυση και εφέ βάθους που τονίζουν την οθόνη.

Μέγεθος:

13 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Pixel 4D live wallpapers;

1 Ψήφος / 1 Like

Θετικά

Σχεδιασμένη για να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας.
Εικόνες υψηλής ποιότητας.
Όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.
Καταλαμβάνει λίγο χώρο στη μνήμη.

Αρνητικά

Έχει διαφημίσεις.

Χρήσιμα κόλπα

Αρχικά, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι συμβατό με τις εικόνες που παρέχει η εφαρμογή. Έπειτα, μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις διαθέσιμες επιλογές.