Εικονίδιο του ZombsRoyale.io

ZombsRoyale.io

ΔωρεάνEκδοση 5.7.1
4.3(118K)2024-04-30
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του ZombsRoyale.io

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Δοκιμάστε την αντοχή σας στο ZombsRoyale.io, ένα εθιστικό παιχνίδι επιβίωσης, όπου θα πρέπει να αναζητήσετε όπλα και πυρομαχικά για να πολεμήσετε τους αντιπάλους και τους εχθρούς που θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν στο πεδίο της μάχης.

Πώς να παίξεις:

Εσείς και μερικοί άλλοι παίκτες έχετε πέσει από ένα αεροπλάνο σε ένα πεδίο μάχης, γεμάτο με εχθρούς και εμπόδια, και θα πρέπει να βασιστείτε στην επινοητικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη για να βρείτε όπλα και να καταστρέψετε τους εχθρούς. Υπάρχει μόνο ένας νικητής!

Επιλογές Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει με τις πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες του, όπου θα πρέπει να παλέψετε με άλλους χρήστες σε διαδικτυακές μάχες: λειτουργίες ενός παίκτη, διπλό (δύο παίκτες), ομάδα (4 παίκτες) και LMT (περιορισμένου χρόνου).

Γραφικά:

Τα 2D γραφικά του παιχνιδιού δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα κλασικά .io, χωρίς πολλές λεπτομέρειες και με απλά κινούμενα σχέδια. Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού έχουν μινιμαλιστικό στυλ και ένα κυκλικό σχήμα στην αρχή του παιχνιδιού.

Ηχος:

Τα ηχητικά εφέ θα σας ενθουσιάσουν με την ποικιλία του ρεαλισμού: για παράδειγμα, το παιχνίδι συνοδεύεται από διάφορους ήχους, όπως πυροβολισμοί, φόρτωση σφαιρών, περπάτημα, τρέξιμο κ.ά.

Το παιχνίδι:

Το παιχνίδι είναι δυναμικό και θα σας κρατήσει απασχολημένους για πολλές ώρες. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το χαρακτήρα σας, να αγοράσετε αναβαθμίσεις με τα κέρματα που θα λάβετε στη μάχη και να λάβετε μέρος σε εποχιακά τουρνουά.

Χειρισμός:

Ο χειρισμός των χαρακτήρων δεν είναι δύσκολος: Απλά πατήστε τα κουμπιά στα αριστερά για να μετακινηθείτε στο πεδίο του παιχνιδιού και τα κουμπιά στα δεξιά για να πυροβολήσετε εχθρούς.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

183 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Ένα ιδανικό παιχνίδι για διασκέδαση όλης της οικογένειας.

Τιμή:

Περιλαμβάνει επί πληρωμή λειτουργίες. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 183 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

ZombsRoyale.io

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει ZombsRoyale.io;

0 Ψήφοι / 0 Likes