Εικονίδιο του Λέξη των θαυμάτα: Σταυρόλεξα

Λέξη των θαυμάτα: Σταυρόλεξα

ΔωρεάνEκδοση 4.5.32
4.8(12)2024-06-12
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Λέξη των θαυμάτα: Σταυρόλεξα

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Words of Wonders είναι ένα έξυπνο παζλ στο οποίο ο παίκτης θα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα κενά με τις σωστές λέξεις για να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Πώς να παίξεις:

Ο κύκλος στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζει τα γράμματα, τα οποία θα πρέπει να συμπληρωθούν στα κενά για να δημιουργήσετε μια λέξη και να ολοκληρώσετε τις προκλήσεις.

Το παιχνίδι:

Εκτός από εκατοντάδες σταυρόλεξα και στοιχεία που σας βοηθούν να προχωρήσετε, το παιχνίδι διαθέτει τοπία από όλο τον κόσμο, όπως αξιοθέατα από την Ισπανία, τη Χιλή, την Ιαπωνία και πολλά άλλα μέρη.

Γλώσσες:

Περιβάλλον στα ελληνικά, ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Μέγεθος:

194 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να παίξω Words Of Wonders εκτός σύνδεσης;

Ναι, μπορείτε να παίξετε το Words Of Wonders εκτός σύνδεσης . Ωστόσο, χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση σε καθημερινά παζλ και κοινωνικά δίκτυα.

Είναι το Word of Wonders ένα δωρεάν παιχνίδι;

Ναι, το Words of Wonders είναι δωρεάν για παιχνίδι, αλλά μπορείτε ακόμη να αγοράσετε διάφορα αντικείμενα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα στο Words Of Wonders;

Για να αλλάξετε τη γλώσσα στο Words Of Wonders, πηγαίνετε στο μενού των ρυθμίσεων του παιχνιδιού και επιλέξτε Γλώσσα, και στη συνέχεια τη γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω υποδείξεις στο παιχνίδι Words Of Wonders;

Απλώς πατήστε το εικονίδιο με τη λάμπα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να χρησιμοποιήσετε μια υπόδειξη. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε νομίσματα για να αγοράσετε συμβουλές και να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να λάβετε μια δωρεάν υπόδειξη.

Πόσα επίπεδα υπάρχουν στο Words Of Wonders;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 3.000 επίπεδα στο Words Of Wonders, οργανωμένα σε διαφορετικές κατηγορίες και θέματα, τα οποία ενημερώνονται τακτικά.

Πώς μπορώ να κερδίσω νομίσματα στο Words Of Wonders;

Μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα στο Words Of Wonders λύνοντας παζλ. Ακόμη, κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα επίπεδο, κερδίζετε νομίσματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διαφημίσεις ή να αγοράσετε νομίσματα με πραγματικά χρήματα.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Λέξη των θαυμάτα: Σταυρόλεξα;

4 Ψήφοι / 4 Likes

Θετικά

Ιδανικό για να περάσει η ώρα.
Πολλά σταυρόλεξα.
Όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.
Χρειάζεται λίγο χώρο στη μνήμη.

Αρνητικά

Περιέχει διαφημίσεις.
Ορισμένες λέξεις είναι πολύ δύσκολες.

Χρήσιμα κόλπα

Μη σταματάτε να συνδυάζετε γράμματα, καθώς δεν υπάρχει όριο στον αριθμό προσπαθειών. Για να δείτε πώς παίζεται το παιχνίδι, δοκιμάστε να δείτε αυτό το βίντεο.