Εικονίδιο του Fishing Baron - realistic fishing simulator.

Fishing Baron - realistic fishing simulator.

ΔωρεάνEκδοση 1.5.17
4.2(1)2024-03-16
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Fishing Baron - realistic fishing simulator.

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Εάν είστε φανατικοί του ψαρέματος, φροντίστε να δείτε τις προκλήσεις αυτού του ρεαλιστικού προσομοιωτή του οποίου η αποστολή είναι να πιάσει περισσότερα από 150 είδη ψαριών. 

Πώς να παίξεις:

Ξεκινήστε το ψάρεμα με μια πετονιά, ένα γάντζο και ένα πολύ απλό καλάμι και, στη συνέχεια, πουλήστε τα ψάρια για να μαζέψετε χρήματα και αγοράστε νέο εξοπλισμό για να πιάσετε ψάρια διαφόρων ειδών.

Γραφικά:

Το παιχνίδι διαθέτει γραφικά σκηνικά που αλλάζουν ανάλογα με το σημείο ψαρέματος που επιλέγει ο παίκτης, το οποίο διαθέτει μεγάλη ποικιλία ψαριών. Συνολικά, η 2D απεικόνιση είναι λεπτομερής και πλούσια σε χρώμα

Ηχος:

Τα ρεαλιστικά ηχητικά εφέ συμπληρώνουν τέλεια την ατμόσφαιρα ψαρέματος, η οποία συνοδεύεται και από ένα χαλαρωτικό soundtrack. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη μουσική υπόκρουση.

Το παιχνίδι:

Το ψάρεμα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα, σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας, εξασφαλίζοντας δυναμικό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Ένα άλλο δυνατό σημείο είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος πολλών βελτιώσεων.

Χειρισμός:

Το παιχνίδι ελέγχεται χρησιμοποιώντας χειρονομίες, δηλαδή απλά αγγίξτε την οθόνη για να επιλέξετε το σημείο ψαρέματος, τον εξοπλισμό κ.λπ. Για να ρίξετε τη γραμμή στο νερό, απλώς σύρετε το δάχτυλό σας στη διεπαφή.

Γλώσσες:

Διασύνδεση διαθέσιμη στα αγγλικά.

Μέγεθος:

138 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Fishing Baron - realistic fishing simulator.;

1 Ψήφος / 1 Like

Θετικά

Σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε πολλά είδη εξοπλισμών.
Προσεγμένα γραφικά.
Λειτουργεί εκτός σύνδεσης.
Δυναμικό και εθιστικό παιχνίδι.

Αρνητικά

Εμφανίζει πολλές διαφημίσεις.