Εικονίδιο του Toca Life: World

Toca Life: World

ΔωρεάνEκδοση 1.91.2
4.3(41)2024-07-24
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Toca Life: World στιγμιότυπο apk Toca Life: World στιγμιότυπο apk 1Toca Life: World στιγμιότυπο apk 2Toca Life: World στιγμιότυπο apk 3Toca Life: World στιγμιότυπο apk 4Toca Life: World στιγμιότυπο apk 5Toca Life: World στιγμιότυπο apk 6Toca Life: World στιγμιότυπο apk 7Toca Life: World στιγμιότυπο apk 8Toca Life: World στιγμιότυπο apk 9Toca Life: World στιγμιότυπο apk 10Toca Life: World στιγμιότυπο apk 11Toca Life: World στιγμιότυπο apk 12Toca Life: World στιγμιότυπο apk 13Toca Life: World στιγμιότυπο apk 14

Κύρια χαρακτηριστικά του Toca Life: World

Περιγραφή App:

Το Toca Life World διαθέτει πολλά αντικείμενα για να δημιουργήσει ο χρήστης ένα κόσμο στον οποίο μπορεί να επιλέξει την τοποθεσία, τους χαρακτήρες και τα ζώα που θα πρωταγωνιστήσουν σε μια αστεία ιστορία, ικανή να εκπαιδεύσει τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες.

Λειτουργίες:

Ο χρήστης μπορεί να συμμετάσχει σε δραστηριότητες σε έναν εικονικό κόσμο με περιβάλλοντα όπως θεματικά πάρκα, σπίτια φίλων, καταστήματα, εστιατόρια, σαλόνια ομορφιάς κ.ά. Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ένα απόθεμα αντικειμένων για να προσαρμόσει την περιπέτεια και να προσθέσει χαρακτήρες.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Στη δωρεάν έκδοση, ο χρήστης έχει πρόσβαση στην πόλη Bópolis, η οποία έχει οκτώ τοποθεσίες για εξερεύνηση και 39 χαρακτήρες. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να προσθέσετε αντικείμενα στα περιβάλλοντα και πάρτε μέρος σε δραστηριότητες με φίλους.

Γλώσσες:

Πολύγλωσσο περιβάλλον, διαθέσιμο στα αγγλικά.

Συστάσεις:

Η εφαρμογή συνιστάται για παιδιά.

Μέγεθος:

597 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η λειτουργία Create και πώς λειτουργεί;

Το Create Mode είναι η λειτουργία στο Toca Life: World που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τα δικά τους σκηνικά και να προσαρμόζουν τον εικονικό τους κόσμο. Οι παίκτες μπορούν να επιλέγουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, μέρη και αντικείμενα και να τα τοποθετούν στο σκηνικό τους, δημιουργώντας το δικό τους προσαρμοσμένο παιχνίδι.

Τι διαφορετικό έχει το Toca Life: World σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια Toca Life;

Το Toca Life: World είναι διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια Toca Life καθώς συνδυάζει όλα τα άλλα παιχνίδια Toca Life σε ένα, επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν διαφορετικούς κόσμους, χαρακτήρες και μέρη από όλα τα παιχνίδια Toca Life. Επιπλέον, το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν τα δικά τους σκηνικά και να προσαρμόζουν τον εικονικό τους κόσμο.

Ποια είναι η συνιστώμενη ηλικία για παίκτες του Toca Life: World;

Το Toca Life: World συνιστάται για παιδιά άνω των 6 ετών, αλλά είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία. Το παιχνίδι δεν περιέχει βίαιο ή ακατάλληλο περιεχόμενο και είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

Ποιες λειτουργίες παιχνιδιού είναι διαθέσιμες στο Toca Life: World;

Το παιχνίδι έχει διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, όπως τη λειτουργία Explore, τη λειτουργία Create, τη λειτουργία Make a movie και τη λειτουργία Games.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Toca Life: World

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Toca Life: World;

14 Ψήφοι / 14 Likes

Θετικά

Μεγάλη ποικιλία χαρτών, χαρακτήρων και στοιχείων προσαρμογής.
Λεπτομερή γραφικά, με εξαιρετική ποιότητα.
Ιδανικό για την τόνωση της φαντασίας των παιδιών.
Κάθε εβδομάδα παρουσιάζει στον χρήστη νέα αντικείμενα.

Αρνητικά

Συμβατό μόνο με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android.