Εικονίδιο του Call of Duty®: Warzone™ Mobile

Call of Duty®: Warzone™ Mobile

ΔωρεάνEκδοση 3.8.0.19180398
4.3(2)2024-07-26
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 1Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 2Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 3Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 4Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 5Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 6Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 7Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 8Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 9Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 10Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 11Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 12Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 13Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 14Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 15Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 16Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 17Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 18Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 19Call of Duty®: Warzone™ Mobile στιγμιότυπο apk 20

Κύρια χαρακτηριστικά του Call of Duty®: Warzone™ Mobile

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το θρυλικό shooter πρώτου προσώπου Call of Duty είναι τώρα διαθέσιμο για Android στο Warzone Mobile, όπου θα συμμετάσχετε στο πιο επικό battle royale, στόχος του οποίου είναι να μείνετε ο τελευταίος καταστρέφοντας όλους τους αντιπάλους σας.

Πώς να παίξεις:

Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με ένα σεμινάριο για να εξοικειωθείτε περισσότερο με το gameplay, ώστε να μπείτε στη μάχη μόνοι ή ως ομάδα. Στη λειτουργία Battle Royal, θα πηδήξετε από ένα αεροπλάνο σε ένα νησί.

Επιλογές Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι έχει δύο βασικούς τρόπους: Battle Royale και Resurgence. Ο αριθμός των παικτών που μπορούν να συμμετάσχουν σε μάχες πολλών παικτών ποικίλλει ανάλογα με τη λειτουργία και είναι έως και 120 παίκτες.

Γραφικά:

Το παιχνίδι διαθέτει οπτικό σχέδιο Call of Duty: Warzone, ρεαλιστικές τοποθεσίες που αντιπροσωπεύουν το Verdansk και το Renaissance Island, καθώς και λεπτομερή και ρευστά κινούμενα σχέδια που συνάδουν με το πνεύμα του παιχνιδιού.

Ηχος:

Ρεαλιστικοί ήχοι όπλων και άλλα ηχητικά εφέ που μεταφέρουν καλά την ατμόσφαιρα της μάχης. Επιπλέον, θα ακούτε ραδιοφωνικές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι:

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να παίξετε με φίλους ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο. Οι κερδισμένοι πόντοι εμπειρίας και τα επιτεύγματα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού.

Χειρισμός:

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης αφής βρίσκονται τα κουμπιά δράσης και επιλογής όπλου και στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το χειριστήριο κατεύθυνσης.

Γλώσσες:

Η διεπαφή του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών.

Μέγεθος:

1846 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Call of Duty: Warzone για Android;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε μερικά παιχνίδια που θα βρείτε σε αυτήν τη συλλογή: Παιχνίδια Call of Duty. 

Είναι το Call of Duty: Warzone cross-platform;

Ναι, το Call of Duty: Warzone υποστηρίζει παιχνίδι πολλαπλών πλατφορμών σε όλες τις συσκευές Android και iOS , καθώς και σε PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Υπάρχουν ζόμπι στο Call of Duty: Warzone στα Android;

Ναι, θα δείτε ζόμπι να περπατούν στη γη και να καταλαμβάνουν τους δρόμους της Al Mazra και του Vondel. Κάθε χάρτης θα περιλαμβάνει τη δική του λειτουργία Zombie Royale.

Πότε κυκλοφόρησε το Call of Duty: Warzone στα Android;

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Warzone σε Android θεωρείται η 21η Μαρτίου 2024.

Μπορώ να παίξω το Call of Duty: Warzone σε υπολογιστή;

Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι στον επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού ή στην πλατφόρμα Steam.

Είναι το Call of Duty: Warzone ένα δωρεάν παιχνίδι;

Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ασφαλές αρχείο APK του παιχνιδιού στο Androidlist εντελώς δωρεάν.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Σας αρέσει Call of Duty®: Warzone™ Mobile;

1 Ψήφος / 1 Like

Θετικά

Προσφέρει πολλές εκδηλώσεις και τουρνουά τυχερών παιχνιδιών.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι παιχνιδιού και τοποθεσίες.
Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Διαθέτει ήχο και γραφικά ποιότητας κονσόλας.

Αρνητικά

Παρέχει καλύτερη βελτιστοποίηση σε συσκευές υψηλότερου τμήματος.
Επιβαρύνει πολύ την μπαταρία της συσκευής.
Καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη της συσκευής.
Μπορεί να έχει προβλήματα με τη βελτιστοποίηση και τα γραφικά σε συσκευές προϋπολογισμού.

Χρήσιμα κόλπα

Δείτε αυτό το βίντεο στο YouTube για να δείτε καλύτερα το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού.
Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από την ενότητα "Εκμάθηση" για να συνηθίσετε τα χειριστήρια και να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι. Προσπαθήστε να στοχεύσετε καλά, τρέξτε γρήγορα στον ανοιχτό χώρο και βρείτε κάλυψη για να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους σας.