Εικονίδιο του MARVEL Super War apk

MARVEL Super War

ΔωρεάνEκδοση 3.23.0
4.0(1)2024-05-15
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
MARVEL Super War εικόνα MARVEL Super War εικόνα 1MARVEL Super War εικόνα 2MARVEL Super War εικόνα 3MARVEL Super War εικόνα 4MARVEL Super War εικόνα 5MARVEL Super War εικόνα 6MARVEL Super War εικόνα 7MARVEL Super War εικόνα 8MARVEL Super War εικόνα 9MARVEL Super War εικόνα 10MARVEL Super War εικόνα 11MARVEL Super War εικόνα 12MARVEL Super War εικόνα 13MARVEL Super War εικόνα 14MARVEL Super War εικόνα 15MARVEL Super War εικόνα 16MARVEL Super War εικόνα 17MARVEL Super War εικόνα 18MARVEL Super War εικόνα 19MARVEL Super War εικόνα 20

Κύρια χαρακτηριστικά του MARVEL Super War

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το MARVEL Super War είναι ένα MOBA στο οποίο ο παίκτης ελέγχει τους ήρωες της Marvel σε έντονες μάχες για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε έως και πέντε παίκτες ταυτόχρονα.

Πώς να παίξεις:

Αφού επιλέξετε στρατηγικά τους ήρωες της ομάδας, ο στόχος είναι να αντιμετωπίσετε την αρένα για να καταστρέψετε τους αντίπαλους πύργους, να εξαλείψετε τους εχθρούς και έτσι να εγγυηθείτε τη νίκη για να συγκεντρώσετε πόντους που χρησιμεύουν για να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες κ.ά.

Γραφικά:

Η εμφάνιση του παιχνιδιού είναι προσεγμένη και καλά καθορισμένη: ήρωες με καλά μοντέλα και ποικίλες αρένες με ενδιαφέροντα ειδικά εφέ.

Το παιχνίδι:

Το gameplay είναι αρκετά εθιστικό, ειδικά επειδή επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώσει αρκετούς χαρακτήρες της Marvel, όπως ο Hulk, ο Captain America, ο Storm, ο Loki ή ο Deadpool, και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσει αντικείμενα από την εφαρμογή.

Χειρισμός:

Για να μετακινήσετε τους ήρωες στην αρένα, σύρετε το δάχτυλό σας στο D-Pad στα αριστερά και, για να επιτεθείτε, απλώς πατήστε τα κουμπιά στα δεξιά.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

1962 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

MARVEL Super War

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει MARVEL Super War;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Απλά κουμπιά ελέγχου.
Σας επιτρέπει να παίξετε ενάντια σε χρήστες από όλο τον κόσμο.
Ποιοτικά γραφικά και ρευστά κινούμενα σχέδια.
Μεγάλος αριθμός ηρώων και βελτιώσεις.

Αρνητικά

Καταναλώνει πολλή μπαταρία.
Καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Τα Καλύτερα Παιχνίδια MOBA για Android που Πρέπει να Παίξετε
Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, κι αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για το Android σας, σας έχουμε τη λύση!
Διαβάστε περισσότερα