Εικονίδιο του Datezone apk

Datezone

Eκδοση 1.1.2
2.9
Αξιολόγηση
1335M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-02-21
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Κύρια Χαρακτηριστικά του Datezone

Περιγραφή App:

Το Datezone είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στην Πολωνία που σας επιτρέπει να γνωρίσετε άτομα από την περιοχή σας και από άλλες χώρες για να κάνετε νέους φίλους ή, ίσως, να ξεκινήσετε μια σχέση.

Λειτουργίες:

Ο χρήστης πρέπει να δημιουργήσει ένα προφίλ, να προσθέσει προτιμήσεις και, αν ενδιαφέρεται για κάποιον, απλά να επικοινωνήσει μαζί του. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε ανεπιθύμητες επαφές, να επιτρέψετε την πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο μόνο σε φίλους κ.λπ.

Δραστηριότητες:

Μέσω του συστήματος αναζήτησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να βρείτε άτομα που ζουν στην ίδια περιοχή, εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο πριν τα βρείτε.

Γλώσσες:

Πολωνικά και αγγλικά.

Μέγεθος:

6.1 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δεν απαιτούνται χρεώσεις εντός της εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 6.1 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0 και πάνω.

Ranking:

Το κορυφαίο 10 Εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στη Ιστοσελίδες Γνωριμιών κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Datezone

Μπορώ να παραμείνω ανώνυμος στην εφαρμογή Datezone;

Μπορείτε να διασφαλίσετε την ανωνυμία στην εφαρμογή , π.χ. ορίζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας ως ιδιωτικά , κοινοποιώντας τα μόνο με φίλους.

Ποιες φωτογραφίες ή βίντεο πρέπει να προσθέσω στο Datezone;

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που προστέθηκαν στο Datezone πρέπει να είναι δικό σας. Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφόρτωση βίντεο και φωτογραφιών από το Διαδίκτυο.

Μπορώ να δημιουργήσω περισσότερα από ένα προφίλ στο Datezone;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Όλοι μπορούν να έχουν μόνο έναν λογαριασμό στον ιστότοπο, εκτός εάν έχετε κοινό λογαριασμό με έναν συνεργάτη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ατομικό λογαριασμό μόνο για εσάς.

Ποιος μπορεί να δει ένα προφίλ στο Datezone;

Το προφίλ σας είναι ορατό σε όλους τους χρήστες, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο που προστέθηκαν στη δημόσια συλλογή (εκτός από τα άτομα που βρίσκονται στη μαύρη λίστα). Όλοι, εκτός από τους χρήστες που έχουν προστεθεί στη μαύρη λίστα, μπορούν επίσης να δουν τις ροές της κάμεράς σας . Ωστόσο, το email και η ημερομηνία γέννησής σας δεν είναι ορατά.

Η χρήση του Datezone είναι δωρεάν;

Η ίδια η εγγραφή είναι δωρεάν, όπως και η δυνατότητα περιήγησης στα προφίλ των χρηστών, όπως οι φωτογραφίες και τα βίντεό τους, η έναρξη μιας συνομιλίας την ημέρα ή η δημοσίευση διαφορετικής δήλωσης κάθε μέρα. Για πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, αγοράστε έναν λογαριασμό VIP ή SUPER VIP.

Είναι το Datezone κατάλληλο για παιδιά;

Όχι, αυτή η εφαρμογή δεν είναι κατάλληλη για παιδιά. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εγγραφείτε και να γίνετε μέλος της Ζώνης Ημερομηνιών.

Datezone

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Datezone;

4 Ψήφοι / 3 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Datezone

Καταλαμβάνει λίγο χώρο στη μνήμη των Android.
Έχει μια ενεργή κοινότητα.
Όμορφο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.
Ιδανικό για νέους που θέλουν να κάνουν γνωριμίες.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Datezone

Δεν λειτουργεί εκτός σύνδεσης.
Εμφανίζει διαφημίσεις.