Εικονίδιο του OnlyFans apk

OnlyFans

ΔωρεάνEκδοση 1.0.1
4.3(2147M)2024-02-01
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια Χαρακτηριστικά του OnlyFans

Περιγραφή App:

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο OnlyFans από το Android σας, το επί πληρωμή κοινωνικό δίκτυο που μπορείτε να ακολουθήσετε τα είδωλά σας ή να κερδίσετε χρήματα από τους ακολούθους σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας περιεχόμενο όπου και αν είστε.

Λειτουργίες:

Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο, αλλά μόνο οι ακόλουθοι που έχουν πληρώσει τη συνδρομή μπορούν να το δουν. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο περιεχόμενο που μπορείτε να ανεβάσετε και μπορείτε να ορίσετε όποια τιμή θέλετε.

Δραστηριότητες:

Δημοφιλής εφαρμογή σε ενήλικες. Μπορείτε να βρείτε διασημότητες από διάφορους χώρους που δημιουργούν μοναδικό περιεχόμενο στο λαγαριασμό τους και το οποίο μπορείτε να αγοράσετε. Πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή και ορισμένες φορές πρέπει να αγοράσετε ορισμένες δημοσιεύσεις.

Γλώσσες:

Περιβάλλον στα αγγλικά.

Μέγεθος:

25 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Συνιστάται συναίνεση ενηλίκων, λόγω τις ποικιλίας του περιεχομένου.

Τιμή:

Δωρεάν εφαρμογή χωρίς επιπλέον κόστος. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 25 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Ranking:

Το κορυφαίο 1 Εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στη Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις OnlyFans

Τι είδους περιεχόμενο επιτρέπεται στο OnlyFans;

Το OnlyFans σας επιτρέπει να μοιράζεστε προκλητικό ή ερωτικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα, αλλά επιβάλλει ορισμένους περιορισμούς και απαγορεύσεις για παράνομο ή επικίνδυνο περιεχόμενο.

Πόσα κερδίζουν οι δημιουργοί περιεχομένου στο OnlyFans;

Τα κέρδη ποικίλλουν ανάλογα με τη δημοτικότητα και την τιμή που ορίζει κάθε δημιουργός περιεχομένου. Το OnlyFans παρακρατεί ένα τέλος 20% από όλα τα έσοδα της πλατφόρμας

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το OnlyFans;

Το OnlyFans απευθύνεται σε δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι μπορεί να είναι μοντέλα, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί, bloggers και άλλοι, που θέλουν να έχουν έσοδα από το περιεχόμενό τους στο διαδίκτυο. Οι χρήστες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο δημιουργού στην πλατφόρμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να πληρώνουν σε μετρητά.

Είναι ασφαλής η χρήση της εφαρμογής OnlyFans;

Το OnlyFans έχει λάβει μέτρα ασφαλείας για την προστασία τόσο των δημιουργών περιεχομένου όσο και των συνδρομητών τους. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να θέτουν όρια στην πρόσβαση στο περιεχόμενο και να αποκλείουν ανεπιθύμητους χρήστες. Επιπλέον, το OnlyFans χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και των οικονομικών συναλλαγών.

Περιγραφή του προγραμματιστή

OnlyFans

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει OnlyFans;

175 Ψήφοι / 173 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για OnlyFans

Ιδανικό για τη διαχείριση του λογαριασμού σας.
Δεν έχει καμία διαφήμιση.
Όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.
Καταλαμβάνει λίγο χώρο στη μνήμη.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για OnlyFans

Δεν είναι κατάλληλο για ανηλίκους.
Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χρήσιμα κόλπα OnlyFans

Παρόλο που είναι αρκετά απλή στη χρήση, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο με τις βασικές λειτουργίες, προκειμένου να ξέρετε τί να περιμένετε όταν την εγκαταστήσετε.