Εικονίδιο του Stumble Guys

Stumble Guys

ΔωρεάνEκδοση 0.71.1
4.3(6M)2024-05-16
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του Stumble Guys

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Εμπνευσμένο από το παιχνίδι Fall Guys, το παιχνίδι Stumble Guys: Multiplayer Royale σας επιτρέπει να προκαλέσετε έως 32 παίκτες σε έναν διαδικτυακό αγώνα όπου είναι σημαντικό να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά για να αποφύγετε διαφορετικά εμπόδια και να τερματίσετε πρώτοι!

Πώς να παίξεις:

Ο παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε έναν προϋπάρχοντα αγώνα ή να δημιουργήσει το δικό του αγώνα. Ο ανταγωνισμός αποτελείται από διαφορετικές δοκιμασίες για την κατάταξη των παικτών. Μπορείτε να τρέξετε, να πηδήξετε και να αποφύγετε τα εμπόδια, ακόμα και να σπρώξετε τον αντίπαλό σας.

Γραφικά:

Εκτός από πολλούς χάρτες, με πλούσια χρώματα και πρωτότυπα εμπόδια, ο παίκτης μπορεί να προσαρμόσει τις κούκλες με ρούχα, κοστούμια και αξεσουάρ για να κάνει τον αγώνα ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Χειρισμός:

Τα εύχρηστα κουμπιά αφής βρίσκονται διακριτικά στο πλάι του περιβάλλοντος: για να μετακινήσετε το χαρακτήρα στο σκηνικό, απλά σύρετε το δάχτυλό σας στο αριστερό χειριστήριο και για να πηδήξετε ή να κυλήσετε, απλά αγγίξετε το δεξί κουμπί.

Γλώσσες:

Το περιβάλλον είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, όπως τα αγγλικά.

Μέγεθος:

194 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Περιεχόμενο κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Τιμή:

Κάποιες αναβαθμίσεις προαπαιτούν πληρωμή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 194 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 5.1 και πάνω.

Ranking:

Το κορυφαίο 1 Παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στη Multiplayer κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις Stumble Guys

Τι πρέπει να κάνω για να πάρω νομίσματα και πώς μπορώ να τα χρησιμοποιήσω;

Τα νομίσματα στο παιχνίδι Stumble Guys χρησιμοποιούνται για την αγορά skins για τον χαρακτήρα σας. Για να κερδίσετε νομίσματα, θα πρέπει να παίξετε και να ολοκληρώσετε επίπεδα, να πάρετε μέρος σε καθημερινές προκλήσεις ή να συνδεθείτε στο παιχνίδι κάθε μέρα για να λάβετε ανταμοιβές.

Ποιοι άλλοι τρόποι παιχνιδιού υπάρχουν στο Stumble Guys;

Εκτός από την online λειτουργία για πολλούς παίκτες και τη σόλο λειτουργία, το Stumble Guys έχει κι άλλους τρόπους παιχνιδιού, όπως το Race Royale, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται άλλες ομάδες και το Survival, όπου οι παίκτες προσπαθούν να επιβιώσουν για όσο το δυνατόν περισσότερο σε ένα επικίνδυνο επίπεδο.

Πώς μπορώ να προσαρμόσω τον χαρακτήρα μου;

Για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νομίσματα που έχετε κερδίσει για να αγοράσετε skins από το κατάστημα του παιχνιδιού. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα skins, όπως κοστούμια, καπέλα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ.

Τι μπορώ να κάνω εάν έχω προβλήματα στο Stumble Guys;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο παιχνίδι, όπως σφάλματα καθυστέρησης ή συνδεσιμότητας, δοκιμάστε να το επανεκκινήσετε και προσπαθήστε ξανά . Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να υποβάλετε μια αναφορά σφαλμάτων στους προγραμματιστές μέσω της επιλογής Επικοινωνήστε μαζί μας στο κύριο μενού του παιχνιδιού.

Πώς μπορώ να παίξω μαζί με τους φίλους μου;

Για να παίξετε με τους φίλους σας, θα πρέπει να σχηματίσετε μια ομάδα πριν μπείτε στο παιχνίδι. Ένας από τους παίκτες πρέπει να δημιουργήσει την ομάδα και μετά να προσκαλέσει τους άλλους παίκτες. Αφού μπουν όλοι οι παίκτες στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας μπορεί να επιλέξει ένα επίπεδο για να παίξετε όλοι παζί.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Stumble Guys

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Stumble Guys;

4 Ψήφοι / 4 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Stumble Guys

Απλές και ακριβείς εντολές.
Διαθέτει διάφορους χάρτες, με διαφορετικά εμπόδια.
Λειτουργεί καλά σε συσκευές με λιγότερες δυνατότητες.
Ιδανικό για να διασκεδάσετε με φίλους.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Stumble Guys

Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.