Εικονίδιο του Squad Busters apk

Squad Busters

ΔωρεάνEκδοση 50261014
3.8(1)2024-07-24
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Squad Busters

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Ένα παιχνίδι περιπέτειας όπου έχετε την ευκαιρία να συλλέξετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από τα Clash of Clans, Brawl Stars, Hay Day, Clash Royale και Boom Beach και να τους μεταφέρετε στο πεδίο της μάχης. 

Πώς να παίξεις:

Θα συγκεντρώσετε μια ομάδα από μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες από το Clash Royale, το Clash of Clans και το Brawl Stars για να λάβετε μέρος σε επικές μάχες όπου μπορείτε να αναβαθμίσετε διαφορετικά χαρακτηριστικά των ηρώων σας.

Γραφικά:

Πολύχρωμο οπτικό σχέδιο στο στυλ του Brawl Stars, το οποίο σίγουρα θα αρέσει σε όλους τους λάτρεις αυτού του παιχνιδιού.

Ηχος:

Το παιχνίδι διαθέτει ένα εκτεταμένο soundtrack, καθώς και ηχητικά εφέ που προσθέτουν ενθουσιασμό στο gameplay.

Χειρισμός:

Όλες οι ενέργειες εκτελούνται χρησιμοποιώντας τυπικές εντολές χειρονομίας στην οθόνη αφής, οι οποίες δεν πρέπει να προκαλούν προβλήματα. Για να μετακινήσετε κάθε χαρακτήρα, απλώς χρησιμοποιήστε το joystick κατεύθυνσης.

Γλώσσες:

Ρωσικά, αγγλικά και άλλα.

Μέγεθος:

607 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι εναλλακτικές εφαρμογές αντί για το Squad Busters στα Android;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε παρόμοια παιχνίδια όπως τα XCOM: Enemy Within, Shadowgun Legends, Space Grunts 2 ή Space Marshals 2.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Squad Busters στα Android;

Το Squad Busters βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πρώιμη ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Μπορώ να προσαρμόσω τα μέλη της ομάδας μου στο Squad Busters στα Android;

Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε τα μέλη της ομάδας σας εξοπλίζοντάς τα με διαφορετικά όπλα, πανοπλίες και εξοπλισμό που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού και τη στρατηγική σας. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας μπορούν να ανέβουν επίπεδο και να εκπαιδευτούν για να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχει κάποια λειτουργία για πολλούς παίκτες στο Squad Busters στα Android;

Αν και το Squad Busters επικεντρώνεται κυρίως στο παιχνίδι για έναν παίκτη, περιλαμβάνει λειτουργίες για πολλούς παίκτες, όπως αποστολές συνεργασίας και βαθμολογικούς πίνακες, όπου οι παίκτες μπορούν να συγκρίνουν την πρόοδο και τα επιτεύγματά τους με άλλους.

Είναι το Squad Busters δωρεάν στα Android;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη του Squad Busters στο Google Play ή σε μορφή APK στο Androidlist εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, το παιχνίδι μπορεί να έχει αγορές εντός της εφαρμογής για πρόσθετα στοιχεία, όπως νομίσματα, μισθοφόρους ή αναβαθμίσεις.

Πώς μπορώ να στρατολογήσω μισθοφόρους στο παιχνίδι Squad Busters στα Android;

Κερδίστε και αγοράστε νομίσματα εντός του παιχνιδιού, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσετε νέους μισθοφόρους. Επιπλέον, η ολοκλήρωση αποστολών και η απόκτηση επιτευγμάτων μπορούν επίσης να ανταμείψουν τους παίκτες με νέους μισθοφόρους.

Squad Busters

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Squad Busters;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Ένας μεγάλος αριθμός διαθέσιμων χαρακτήρων.
Δυνατότητα δημιουργίας φίλων και πρόκλησης σε αίθουσες μάχης για πολλούς παίκτες.
Μοναδικό και απρόβλεπτο gameplay.

Αρνητικά

Ένας μεγάλος αριθμός αποκλεισμένων χαρακτήρων.

Χρήσιμα κόλπα

Δημιουργήστε μια ισορροπημένη ομάδα διαφορετικών τύπων μονάδων: επιτιθέμενοι, αμυντικοί και μονάδες υποστήριξης. Μην χρησιμοποιείτε μόνο έναν τύπο μονάδας.
Ολοκληρώστε αποστολές από το βιβλίο επιτευγμάτων αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους για να ξεκλειδώσετε το επόμενο σετ αποστολών και να επιταχύνετε την πρόοδο του παιχνιδιού σας.
Αφού ολοκληρώσετε κάθε παιχνίδι στο Squad Busters, θα βρείτε μια σειρά από σεντούκια που μπορείτε να ανοίξετε για να κερδίσετε ανταμοιβές. Ανάλογα με τη θέση σας στις προκλήσεις, θα κερδίσετε διαφορετικά ποσά.