Εικονίδιο του Live Football TV - HD apk

Live Football TV - HD

ΔωρεάνEκδοση 1.0
4.5(4)2023-11-30
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του Live Football TV - HD

Περιγραφή App:

Αν θέλετε να παρακολουθείτε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο κινητό σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Κάντε δωρεάν λήψη και παρακολουθήστε άμεσα ποδοσφαιρικούς αγώνες από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις απευθείας στο Android σας.

Λειτουργίες:

Εκτός από αγώνες, στην εφαρμογή θα βρείτε και πληροφορίες βαθμολογίας, αποτελέσματα αγώνων, καθώς και τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για το ποδόσφαιρο, καθώς και χρήσιμες αναλύσεις για κάθε αγώνα. 

Δραστηριότητες:

Εκτός από την παρακολούθηση αγώνων, μέσω της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση και σε άλλο χρήσιμο περιεχόμενο, όπως νέα και ειδήσεις, συνεντεύξεις, καλύτερες στιγμές των αγώνων και πολλά άλλα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Κάντε λήψη της εφαρμογής και δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αναζητήστε και βρείτε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, παρακολουθήστε ζωντανά περιεχόμενο και ρυθμίστε το περιβάλλον όπως σας αρέσει.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον με εύκολη πλοήγηση.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

10 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Περιγραφή του προγραμματιστή

Live Football TV - HD

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Live Football TV - HD;

1 Ψήφος / 1 Like

Θετικά

Διεθνές περιεχόμενο με όλους τους κορυφαίους αγώνες.

Αρνητικά

Κάποιες επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο επί πληρωμή.

Χρήσιμα κόλπα

Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις ομάδες ή τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.