Εικονίδιο του Dezor apk

Dezor

Eκδοση 1.1.2
4.5
Αξιολόγηση
215M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-05-04
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Κύρια Χαρακτηριστικά του Dezor

Περιγραφή App:

Αναζητάτε ένα καλό πρόγραμμα περιήγησης για τον αποκλεισμό διαφημίσεων και την παροχή αξιόπιστης προστασίας προσωπικών δεδομένων; Το Dezor είναι για εσάς! Εδώ θα βρείτε προηγμένες ρυθμίσεις απορρήτου και επιλογές διαμόρφωσης του περιβάλλοντος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Λειτουργίες:

Έχετε πρόσβαση σε ένα γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης με όλες τις κλασικές δυνατότητες, και σε ένα ισχυρό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που σας επιτρέπει να απαλλαγείτε οριστικά από τις διαφημίσεις σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Δραστηριότητες:

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες για την προστασία απορρήτου των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης ανώνυμης περιήγησης, μιας υπηρεσίας VPN και ενός διαχειριστή λήψεων με κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, προσφέρει μια σκοτεινή λειτουργια με προσαρμοσμένα φόντα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Ανοίξτε την αρχική σελίδα για να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και να αναζητήσετε συγκεκριμένους ιστότοπους, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία καρτελών για να ανοίξετε πολλές καρτέλες και να κάνετε εύκολη εναλλαγή

Χειρισμός:

Η εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει με ένα απλό και άμεσο περιβάλλον, που δε θα σας προκαλεί προβλήματα.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και άλλα.

Συστάσεις:

Για χρήστες Android που αναζητούν ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης με χρήσιμες λειτουργίες.

Μέγεθος:

80 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Το περιεχόμενο τς εφαρμογής είναι ελεγχόμενο και φιλικό προς τα παιδιά.

Τιμή:

Δωρεάν εφαρμογή χωρίς χρεώσεις εντός τις εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 80 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 6.0 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Dezor

Είναι η εφαρμογή Dezor νόμιμη;

Αν και η προέλευση του προγράμματος περιήγησης δεν είναι σαφής, το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης είναι νόμιμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η χρήση υπηρεσιών ροής επί πληρωμή είναι παράνομη, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές αντί για το πρόγραμμα περιήγησης Dezor;

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να αντικαταστήσουν το Dezor, όπως το Kiwi Browser, το UPX Unblock Sites VPN Browser ή το Dragon Browser.

Είναι το πρόγραμμα περιήγησης Dezor δωρεάν για Android;

Ναι, αν και το πρόγραμμα περιήγησης Dezor δεν είναι διαθέσιμο στο Google Play Store, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, μέσα από το AndroidList. Για πιο απαιτητικούς χρήστες, δημιουργήθηκε και μια επί πληρωμή έκδοση Premium.

Αποθηκεύει το Dezor τα μεταδεδομένα μου;

Όχι, η εφαρμογή δεν καταγράφει τα δεδομένα των πελατών της.

Μπορεί το Dezor Browser να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστή;

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Dezor για υπολογιστή, θα πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του εξομοιωτή Android BlueStacks στον υπολογιστή σας.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή Dezor για Android;

Ναι, η εφαρμογή Dezor είναι ασφαλής στη χρήση. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο VPN, παρέχοντας στον χρήστη ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο. Ακόμη, το πρόγραμμα περιήγησης αποκλείει και τις διαφημίσεις.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Dezor

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Dezor;

4 Ψήφοι / 4 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Dezor

Το Dezor διαθέτει μια λειτουργία αποθήκευσης δεδομένων που μπορεί να συμπιέσει ιστοσελίδες για να μειώσει τον όγκο των δεδομένων που λαμβάνετε.
Βολική και εύκολη στη χρήση εφαρμογή.
Ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων.
Προσαρμοσμένη αρχική σελίδα: Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική σελίδα με τους αγαπημένους σας ιστότοπους προσθέτοντας τις διευθύνσεις URL τους.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Dezor

Περιορισμένη ρύθμιση παραμέτρων.
Περιορισμένη υποστήριξη για επεκτάσεις.
Αν και η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, εξακολουθεί να εμφανίζει τις δικές της διαφημίσεις.

Χρήσιμα κόλπα Dezor

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ανώνυμη λειτουργία επιλέγοντας την επιλογή Incognito New Tab για περιήγηση στο Διαδίκτυο χωρίς αποθήκευση δεδομένων, όπως το ιστορικό περιήγησης και τα cookies.
Μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις σε ιστοσελίδες ως εξής: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Αποκλεισμός διαφημίσεων και μετακινήστε τον εικονικό διακόπτη για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική σας σελίδα με τους αγαπημένους σας ιστότοπους μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Αρχική σελίδα και επιλέγοντας Προσαρμογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τις διευθύνσεις URL των ιστότοπων που θέλετε να βλέπετε στην αρχική σας σελίδα.