Εικονίδιο του ReBrawl apk

ReBrawl

ΔωρεάνEκδοση 30.231
4.8(277K)2024-04-02
Αξιοπιστο Παιχνιδι

Κύρια χαρακτηριστικά του ReBrawl

Κύρια χαρακτηριστικά:

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε στην περιγραφή για το ReBrawl μία Android Παιχνίδια Android που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Classic και σχετίζεται με τις κατηγορίες Παιχνίδια Arcade, , . Στο μεταξύ, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή που παρέχεται από τον Classic εδώ.

Μέγεθος:

186 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δεν απαιτούνται χρεώσεις εντός της εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 186 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android OS Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις ReBrawl

Είναι νόμιμη η χρήση του ReBrawl;

Το ReBrawl δεν έχει εγκριθεί επίσημα από τη Supercell και η χρήση ιδιωτικών διακομιστών ενδέχεται να παραβιάζει τους όρους χρήσης του Brawl Stars. Αν και συνήθως υπάρχουν ιδιωτικοί διακομιστές στον κόσμο του gaming, η χρήση τους μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Χρειάζεται να έχω μια συσκευή Android με rooting για να παίξω στον server του ReBrawl;

Ο server του ReBrawl τρέχει τόσο σε συσκευές Android με rooting όσο και σε συσκευές χωρίς rooting, ανάλογα με την έκδοση που χρησιμοποιείτε.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές αντί για το ReBrawl στα Android;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε σε servers όπως αυτούς των Null's Brawl για το Clash of Clans, Null's Royale για το Clash Royale ή Lwarb Servers για το Brawl Stars.

Είναι ασφαλής η χρήση του ReBrawl στα Android;

Το ReBrawl δεν είναι η επίσημη έκδοση του Brawl Stars και δεν υποστηρίζεται από την Supercell, τον προγραμματιστή αυτού του παιχνιδιού. Η χρήση ιδιωτικών διακομιστών όπως το ReBrawl, που παρέχουν πρόσβαση σε απεριόριστους πόρους, μπορεί να αποτελέσει απειλή για την ασφάλειά σας και να οδηγήσει στον αποκλεισμό του λογαριασμού σας.

Είναι ο server του ReBrawl διαθέσιμος δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη του ασφαλούς αρχείου APK που δίνει πρόσβαση στον διακομιστή μέσα από το Androidlist εντελώς δωρεάν.

Μπορώ να παίξω με φίλους στον επίσημο διακομιστή του Brawl Stars με το ReBrawl;

Όχι, ο ReBrawl είναι ένας ξεχωριστός server που δεν έχει τίποτα κοινό με τον επίσημο server του Brawl Stars. Αν θέλετε να παίξετε με φίλους, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την επίσημη έκδοση του παιχνιδιού.

ReBrawl

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει ReBrawl;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: