Εικονίδιο του Υπηρεσίες Google Play

Υπηρεσίες Google Play

ΔωρεάνEκδοση 24.23.33 (190408-644073686)
4.3(121)2024-06-20
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Υπηρεσίες Google Play

Περιγραφή App:

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται τόσο από το Google Play όσο και από την Google. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: συγχρονισμό επαφών, πρόσβαση στις ρυθμίσεις απορρήτου του χρήστη και άλλα.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή Google Play Services είναι μια εφαρμογή που χρησιμεύει για τη διαχείριση άλλων εφαρμογών. Λειτουργεί ως άμεση βοήθεια στο χρήστη που αναζητά τις καλύτερες ποιοτικές εφαρμογές που καταλαμβάνουν λίγο χώρο στη μνήμη.  

Δραστηριότητες:

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την αποδοτικότητα άλλων εφαρμογών που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης. Για παράδειγμα, μπορεί να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά ενός παιχνιδιού και επίσης βοηθά τον χρήστη όταν κάνει αναζητήσεις.  

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες κατά την πλοήγηση μεταξύ των διαφόρων μενού της εφαρμογής.  

Χειρισμός:

Το περιβάλλον είναι απλό και εύκολο στη χρήση: θα πρέπει μόνο να αγγίξετε τα κουμπιά για να επιλέξετε τις διάφορες λειτουργίες.  

Συστάσεις:

Συνιστάται για όλες τις ηλικίες. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές της Google, καθώς ο χρήστης μπορεί να τις διαχειριστεί όλες μέσα από μία μόνο οθόνη.

Μέγεθος:

175 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χώρο καταλαμβάνει η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play;

Η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play καταλαμβάνει 40 MB ελεύθερου χώρου στη μνήμη του Android smartphone σας, ενώ το αρχείο εγκατάστασής της είναι 109 MB.

Γιατί η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play εξαντλεί την μπαταρία του Android smartphone μου;

Οι Υπηρεσίες Google Play διαχειρίζονται τον συγχρονισμό εφαρμογών, τις ειδοποιήσεις, τις υπηρεσίες τοποθεσίας και άλλες εργασίες του συστήματος που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας.

Πόσο κοστίζει η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play;

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ασφαλές αρχείο APK μέσα από το Androidlist ή απευθείας από το Google Play.

Μπορώ να εγκαταστήσω μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Υπηρεσίες Google Play στο Android μου;

Δε συνιστάται η υποβάθμιση σε παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Υπηρεσίες Google Play, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας με άλλες εφαρμογές στη συσκευή σας.

Μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play;

Οι Υπηρεσίες Google Play είναι μια εφαρμογή που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του λειτουργικού συστήματος του Android σας, για αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί ή να απενεργοποιηθεί πλήρως. Η απενεργοποίηση ή η παρέμβαση στις Υπηρεσίες Google Play ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα με τη λειτουργικότητα άλλων εφαρμογών στη συσκευή σας.

Πώς μπορώ να ενημερώσω την εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play;

Η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play ενημερώνεται αυτόματα. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε και μη αυτόματα μεταβαίνοντας στο μενού ρυθμίσεων. Επιλέξτε την καρτέλα Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου > Ενημερώσεις, βρείτε τις υπηρεσίες Google Play και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση.

Υπηρεσίες Google Play

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Υπηρεσίες Google Play;

77 Ψήφοι / 75 Likes

Αρνητικά

Καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη.