Εικονίδιο του Pou

Pou

ΔωρεάνEκδοση 1.4.117
4.3(479)2024-07-24
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
video
video
video
Pou στιγμιότυπο apk Pou στιγμιότυπο apk 1Pou στιγμιότυπο apk 2Pou στιγμιότυπο apk 3Pou στιγμιότυπο apk 4Pou στιγμιότυπο apk 5Pou στιγμιότυπο apk 6Pou στιγμιότυπο apk 7Pou στιγμιότυπο apk 8Pou στιγμιότυπο apk 9Pou στιγμιότυπο apk 10Pou στιγμιότυπο apk 11Pou στιγμιότυπο apk 12Pou στιγμιότυπο apk 13Pou στιγμιότυπο apk 14Pou στιγμιότυπο apk 15Pou στιγμιότυπο apk 16Pou στιγμιότυπο apk 17Pou στιγμιότυπο apk 18Pou στιγμιότυπο apk 19Pou στιγμιότυπο apk 20Pou στιγμιότυπο apk 21Pou στιγμιότυπο apk 22Pou στιγμιότυπο apk 23

Κύρια χαρακτηριστικά του Pou

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Pou είναι ένα παιχνίδι για παιδιά, που αναπαριστά με καινοτόμο τρόπο τα παλιά εικονικά παιχνίδια κατοικίδιων ζώων, που ήταν τόσο δημοφιλή στα παιδιά. Στην ψηφιακή έκδοση του, το Pou είναι ένα εξωγήινο μωρό, που χρειάζεται φροντίδα από τον ιδιοκτήτη του για να μεγαλώσει και να γίνει γερό και δυνατό.

Πώς να παίξεις:

Το Pou απαιτεί έντονη και συνεχή αλληλεπίδραση με τον παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να ταϊζει και να κάνει μπάνιο τον Pou, να παίζει μαζί του, να τον φροντίζει και να τον βάζει για ύπνο όταν είναι κουρασμένος. Ο παίκτης μπορεί να ντύσει το κατοικίδιό του: να αγοράσει ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα αντικείμενα, με τα χρήματα που κερδίζει από διασκεδαστικά minigames.

Γραφικά:

Τα γραφικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αξίζει να σημειωθεί η υπερβολή στις εκφράσεις και η απλότητα του περιβάλλοντος χρήσης.

Ηχος:

Το Pou είναι εύκολο στη χρήση. Με λίγα μόλις χτυπήματα στην οθόνη, ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει σχεδόν κάθε ενέργεια. Σε μερικά minigames χρειάζεται να παίξετε μετακινώντας τη συσκευή.

Ηχος:

Διασκεδαστικά και ελκυστικά ηχητικά εφέ.

Ταξινόμηση Περιεχόμενου:

Η απλότητα των εντολών και των δράσεων κάνουν το παιχνίδι ιδανικό για παιδιά.

Γλώσσες:

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλία, Γερμανικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρουμάνικα, ρώσικα, Ισπανικά.

Πλατφόρμα:

Google Play, iOS Store.

Μέγεθος:

27 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Pou

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Pou;

178 Ψήφοι / 171 Likes

Θετικά

Η κατάλληλη διασκέδαση για παιδιά.
Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την εμφάνιση του χαρακτήρα.
Ο χαρακτήρας αλληλεπιδρά με φωνητική αναγνώριση.
Απλά γραφικά και ζωντανά χρώματα.
Εθιστικό παιχνίδι φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Αρνητικά

Απαιτεί συνεχή αλληλεπίδραση μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες, ώστε να αποκτήσετε αρκετά κέρματα για να κρατήσετε το κατοικίδιο ζώο σας.
Υψηλή χρήση μπαταρίας.