Εικονίδιο του Car Town Streets apk

Car Town Streets

ΔωρεάνEκδοση 1.0.17
4.1(35)2023-01-24
Αξιοπιστο Παιχνιδι

Εικόνες και βίντεο

video
Car Town Streets εικόνα Car Town Streets εικόνα 1Car Town Streets εικόνα 2Car Town Streets εικόνα 3Car Town Streets εικόνα 4Car Town Streets εικόνα 5Car Town Streets εικόνα 6Car Town Streets εικόνα 7Car Town Streets εικόνα 8Car Town Streets εικόνα 9Car Town Streets εικόνα 10Car Town Streets εικόνα 11Car Town Streets εικόνα 12Car Town Streets εικόνα 13Car Town Streets εικόνα 14

Κύρια χαρακτηριστικά του Car Town Streets

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Car Town Streets είναι ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα στο οποίο ο χρήστης πρέπει να συμμετέχει σε αγώνες για να κερδίσει χρήματα και να εξελίξει μια πόλη αποκλειστικά αφιερωμένη στα αυτοκίνητα.

Πώς να παίξεις:

Το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο και, πολλές φορές, είναι πολύ αργό. Ο χρήστης πρέπει να συναρμολογήσει το αυτοκίνητο, να συμμετάσχει σε αγώνες και με το συσσωρευμένο έπαθλο να επεκτείνει την πόλη ή να αγοράσει περισσότερη βενζίνη ή νέα ανταλλακτικά για το όχημα.

Γραφικά:

Το παιχνίδι έχει υπέροχα σκηνικά, με καλοσχεδιασμένα και λεπτομερή γραφικά. Οι μικρογραφίες αυτοκινήτων, από περισσότερες από 35 μάρκες, είναι εκπληκτικές.

Χειρισμός:

Το παιχνίδι ελέγχεται μέσω εντολών στην οθόνη και ενός μενού, το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση στο κατάστημα, τις ρυθμίσεις και ακόμη και τους φίλους στο Facebook.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

49.52 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Περιγραφή του προγραμματιστή

Car Town Streets

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Car Town Streets;

1 Ψήφος / 1 Like

Αρνητικά

Το παιχνίδι δεν είναι συμβατό με όλες τις Android συσκευές.