Εικονίδιο του Router Keygen apk

Router Keygen

ΔωρεάνEκδοση 2.8.2
5.0(245K)2024-04-03
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του Router Keygen

Περιγραφή App:

Το Router Keygen είναι ένα εργαλείο, ικανό να αποκρυπτογραφήσει τους κωδικούς πρόσβασης για την πρόσβαση στα ρούτερ Thomson. Μπορείτε να αποκτήσετε ελεύθερη πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο χακάροντας τον κωδικό πρόσβασης άλλων Wi-Fi.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή ενεργοποιεί αυτόματα το Wi-Fi, σαρώνει αυτόματα για να αναγνωρίσει τα διαθέσιμα δίκτυα, σας επιτρέπει να επιλέξετε τη μάρκα του ρούτερ, να κατεβάσετε και να επιλέξετε διαφορετικά λεξικά με κλειδιά ασφαλείας, να αποθηκεύσετε δίκτυα και κωδικούς πρόσβασης κ.ά.

Δραστηριότητες:

Η εφαρμογή δεν ενημερώνεται τακτικά, αλλά παρόλα αυτά ο χρήστης έχει την επιλογή να ενημερώσει το λεξικό των κλειδιών ασφαλείας.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Μετά την εγκατάσταση, απλά ξεκινήστε την σάρωση για να δείτε τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα που εμφανίζονται σε μια λίστα οργανωμένη με χρώματα για αν δείτε αν υποστηρίζονται ή όχι από το εργαλείο (το πράσινο υποστηρίζεται, το πορτοκαλί μάλλον δεν υποστηρίζεται και το κόκκινο σίγουρα όχι).

Γλώσσες:

Το περιβάλλον είναι διαθέσιμο στα αγγλικά και τα ισπανικά.

Συστάσεις:

Πρόκειται για μια εφαρμογή χωρίς περιορισμούς ηλικίας, που απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο.

Μέγεθος:

4.34 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 4.34 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android OS .

Βαθμολογία:

Το κορυφαίο 1 Τι πιο δημοφιλές App στη Wifi Analyzer κατηγορία.

Ranking:

Το κορυφαίο 5 Το App με τις περισσότερες λήψεις στη Wifi Analyzer κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Router Keygen

Χρειάζεται να έχω σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Router Keygen;

Ναι, η εφαρμογή Router Keygen απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο για να λειτουργεί σωστά , καθώς χρειάζεται λήψη και χρήση αλγορίθμων για τη δημιουργία πιθανών κωδικών πρόσβασης Wi-Fi.

Μπορεί η εφαρμογή Router Keygen να χακάρει δίκτυα Wi-Fi;

Η εφαρμογή Router Keygen δεν έχει σχεδιαστεί για να χακάρει δίκτυα Wi-Fi ή να παρακάμπτει την προστασία με κωδικό πρόσβασης . Δημιουργεί πιθανούς κωδικούς πρόσβασης για δρομολογητές στους οποίους οι χρήστες έχουν νόμιμη πρόσβαση.

Είναι ασφαλής η χρήση της εφαρμογής Router Keyge

Η εφαρμογή Router Keygen είναι ασφαλής στη χρήση , αλλά μπορεί να μην δημιουργεί πάντα ακριβείς κωδικούς πρόσβασης ή να μην λειτουργεί με όλους τους δρομολογητές. Επιπλέον, η χρήση εφαρμογών για πρόσβαση σε δίκτυα Wi-Fi χωρίς την άδεια του κατόχου τους είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε δίωξη.

Λειτουργεί η εφαρμογή Router Keygen με όλους τους δρομολογητές;

Όχι, ορισμένοι δρομολογητές ενδέχεται να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση και άλλα μέτρα ασφαλείας , επομένως αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί μαζί τους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Router Keygen σε υπολογιστή;

Η εφαρμογή Router Keygen έχει σχεδιαστεί για κινητές συσκευές Android και δεν είναι επίσημα διαθέσιμη για υπολογιστή . Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξομοιωτή Android όπως το BlueStacks, το NoxPlayer ή το LDPlayer για να εκτελέσετε την εφαρμογή Router Keygen στον υπολογιστή σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Router Keygen δωρεάν;

Ναι, το Router Keygen είναι μια δωρεάν εφαρμογή , το ασφαλές αρχείο APK της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε στη λίστα Android.

Router Keygen

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Router Keygen;

1 Ψήφος / 1 Like

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΘΕΤΙΚΑ για Router Keygen

Σαρώνει αυτόματα τα πλησιέστερα δίκτυα.
Αναγνωρίζει γρήγορα τον κωδικό πρόσβασης.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε το δίκτυο και τον κωδικό πρόσβασης σε μορφή κειμένου.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Router Keygen

Δεν ενημερώνεται συχνά.
Εμφανίζει πολλές διαφημίσεις.