Εικονίδιο του Tornado (Browser + TOR) apk

Tornado (Browser + TOR)

ΔωρεάνEκδοση 1.8
3.7(17)2024-03-28
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του Tornado (Browser + TOR)

Περιγραφή App:

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του κινητού σας; Τότε, χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο με αυτό το ανώνυμο πρόγραμμα περιήγησης, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με το TOR, προκειμένου να μην αφήνετε τα ίχνη των ενεργειών σας στο διαδίκτυο!  

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα ανώνυμης περιήγησης στο διαδίκτυο και παρέχει πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο και .onion ιστοσελίδες. Επίσης, διασφαλίσει υψηλή ασφάλεια και ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο.

Δραστηριότητες:

Μπορείτε να αποκρύψετε την τοποθεσία σας, το χρόνο που αφιερώνετε στο διαδίκτυο, τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί και άλλα προσωπικά δεδομένα.  

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή και χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο. Δεν απαιτούνται πρόσθετες ρυθμίσεις.

Χειρισμός:

Ακριβές και εύχρηστο περιβάλλον αφής.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Για χρήστες που εκτιμούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Μέγεθος:

11M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να κάνετε το Tornado (Browser + TOR) να λειτουργεί πιο γρήγορα;

Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR) , απενεργοποιήστε τις περιττές λειτουργίες , περιορίστε τον αριθμό των καρτελών που ανοίγετε, αλλάξτε το σχήμα Tor , διαγράψτε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Tornado (Browser + TOR) στο Android;

Μπορείτε να κατεβάσετε το ασφαλές αρχείο APK Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR) στη λίστα Android . Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή , ακολουθήστε τις οδηγίες για να την εγκαταστήσετε στη

Ποιος δημιούργησε την εφαρμογή Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR);

Το αρχικό λογισμικό The Onion Router (TOR) αναπτύχθηκε από το προσωπικό του Εργαστηρίου Ναυτικής Έρευνας των ΗΠΑ Paul Syverson, Michael Reed και David Goldschlag στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να προστατεύσει τις ταυτότητες των πρακτόρων πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Είναι νόμιμη η εφαρμογή Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR);

Ναι, η εφαρμογή Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR) είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες , συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το Tornado μπορεί να έχει νομικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, η χρήση του Tornado για τη συμμετοχή σε παράνομες δραστηριότητες.

Είναι ασφαλές το Tornado (Browser + TOR);

Το πρόγραμμα περιήγησης Tornado έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά ασφαλείς και να προστατεύει το απόρρητό σας ενώ σερφάρετε στο Διαδίκτυο . Ωστόσο, όπως με κάθε εφαρμογή, θα πρέπει να λάβετε μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.

Η εφαρμογή Tornado (Πρόγραμμα περιήγησης + TOR) αποκρύπτει τη διεύθυνση IP;

Ναι, το Tor Browser έχει σχεδιαστεί για να κρύβει τη διεύθυνση IP σας και να κάνει πιο δύσκολη την παρακολούθηση της δραστηριότητας περιήγησής σας . Όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor, η διαδικτυακή σας κίνηση δρομολογείται μέσω μιας σειράς τυχαίων κόμβων στο δίκτυο Tor, ο οποίος κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας .

Περιγραφή του προγραμματιστή

Tornado (Browser + TOR)

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Tornado (Browser + TOR);

0 Ψήφοι / 0 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο.
Αυτόματος συγχρονισμός.
Παρέχει πρόσβαση σε αποκλεισμένες ιστοσελίδες.
Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη.

Αρνητικά

Χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης.