Εικονίδιο του Google PLAY apk

Google PLAY

Eκδοση 1.1.9
Αξιοπιστη Εφαρμογη
5.0
Αξιολόγηση
215M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-04-15
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του Google PLAY

Περιγραφή App:

Αν για κάποιο λόγο η Android συσκευή σας δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή Play Store, η λύση είναι να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση ΑΡΚ για να κάνετε γρήγορη αναζήτηση και να κατεβάσετε εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, βιβλία, ταινίες και άλλα πολλά στο smartphone ή το τάμπλετ σας

Λειτουργίες:

Όταν εγκαταστήσει το ΑΡΚ, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα του Play Store (εφαρμογές, παιχνίδια, παιχνίδια indie, μουσική, ταινίες, περιοδικά, βιβλία κλπ), βαθμολογίες, σχόλια χρηστών, αποκλειστικές προσφορές, αποτελεσματικό σύστημα αναζήτησης.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Πριν κατεβάσετε το ΑΡΚ, μπείτε στο μενού, πατήστε "Ασφάλεια" και ενεργοποιήστε την επιλογή "άγνωστες πηγές". Όταν λάβετε ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τους κινδύνους εγκατάστασης μιας εφαρμογής εκτός του Play Store, απλά αγνοήστε το και πατήστε "ΟΚ". Κατεβάστε το ΑΡΚ και εγκαταστήστε το.

Χειρισμός:

Ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος είναι όμορφος και πολύ άμεσος. Θα πρέπει μόνο να πατήσετε στα εικονίδια του μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει το ΑΡΚ.

Γλώσσες:

Το περιβάλλον του ΑΡΚ είναι διαθέσιμο σε πάνω από 40 γλώσσες, όπως τα αγγλικά.

Συστάσεις:

Η εφαρμογή συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα με Android συσκευές που δεν έχουν εγκαταστημένη την εφαρμογή Play Store, όπως οι χρήστες των Huawei.

Μέγεθος:

55 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Χωρίς αγορές εντός της εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 55 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0 και πάνω.

Ranking:

Το κορυφαίο 1 Εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στη Βοηθήματα κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Google PLAY

Τι πρέπει να κάνω εάν αντιμετωπίζω προβλήματα με τη λήψη ή την εγκατάσταση μιας εφαρμογής από το Google Play;

Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android και να προσπαθήσετε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σας. Εάν αυτές οι λύσεις δεν λειτουργούν, δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Google Play και δοκιμάστε ξανά.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν λογαριασμό Google Play;

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google Play, πρέπει να έχετε λογαριασμό Google . Εάν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν στον ιστότοπο της Google . Αφού αποκτήσετε λογαριασμό Google, κατεβάστε την εφαρμογή Google Play στη συσκευή σας Android και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Google Play;

Πρέπει να διαγράψετε ολόκληρο τον Λογαριασμό σας Google. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού Google και επιλέγοντας την επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού σας ή των υπηρεσιών Google. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του Λογαριασμού σας Google. Μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση σε περιεχόμενο που αγοράσατε μέσω του Google Play ή άλλων υπηρεσιών Google.

Πώς μπορώ να ενημερώσω εφαρμογές στο Google Play;

Το Google Play θα ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε μη αυτόματα για διαθέσιμες ενημερώσεις ανοίγοντας την εφαρμογή Google Play και, στη συνέχεια, πατώντας το κουμπί Μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές στο επάνω μέρος της οθόνης) και επιλέγοντας Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου.

Πώς μπορώ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω εφαρμογές από το Google Play;

Για λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών από το Google Play, ανοίξτε την εφαρμογή Google Play και αναζητήστε την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση και περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση.

Google PLAY

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Google PLAY;

11 Ψήφοι / 11 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Google PLAY

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οικογενειακό λογαριασμό.
Ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο.
Εύχρηστο, πρακτικό και εύκολο στη χρήση.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Google PLAY

Η λήψη ενδέχεται να διαρκέσει πολύ, ειδικά σε παλαιότερες συσκευές.

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει Google PLAY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
Προγραμματιστές