Εικονίδιο του DAZN

DAZN

ΔωρεάνEκδοση 2.38.0
2.3(32)2024-06-27
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Στιγμιότυπα

DAZN στιγμιότυπο apk DAZN στιγμιότυπο apk 1DAZN στιγμιότυπο apk 2DAZN στιγμιότυπο apk 3DAZN στιγμιότυπο apk 4DAZN στιγμιότυπο apk 5DAZN στιγμιότυπο apk 6DAZN στιγμιότυπο apk 7DAZN στιγμιότυπο apk 8DAZN στιγμιότυπο apk 9DAZN στιγμιότυπο apk 10DAZN στιγμιότυπο apk 11DAZN στιγμιότυπο apk 12DAZN στιγμιότυπο apk 13DAZN στιγμιότυπο apk 14DAZN στιγμιότυπο apk 15DAZN στιγμιότυπο apk 16DAZN στιγμιότυπο apk 17

Κύρια χαρακτηριστικά του DAZN

Περιγραφή App:

Το DAZN είναι μια φανταστική εφαρμογή που σας επιτρέπει να απολαύσετε αθλητικά προγράμματα κατά παραγγελία και με απόλυτη άνεση μέσα από το smartphone ή την έξυπνη τηλεόρασή σας.

Λειτουργίες:

Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες και αθλητές γρήγορα και εύκολα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο και το περιεχόμενο μπορεί να μεταδοθεί με την καλύτερη ποιότητα βίντεο που υποστηρίζει η συσκευή.

Δραστηριότητες:

Η εφαρμογή προσφέρει 1 μήνα δωρεάν δοκιμής για να γνωρίσετε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, προκειμένου να μπορέσετε να αποφασίσετε αν θα παραμείνετε ως συνδρομητής ή αν θα ακυρώσετε την υπηρεσία.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο όπως έξυπνες τηλεοράσεις, smartphones, τάμπλετ, υπολογιστές ή κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

Χειρισμός:

Η πλοήγηση γίνεται με απλά πατήματα ή σέρνοντας το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη.

Γλώσσες:

Περιβάλλον στα αγγλικά.

Πλατφόρμα:

Amazon, Google Play, iOS Store.

Μέγεθος:

56 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

DAZN

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει DAZN;

4 Ψήφοι / 4 Likes

Θετικά

Ιδανικό για την παρακολούθηση αθλητικών σε HD.
Απλό και διαισθητικό περιβάλλον.

Αρνητικά

Μπορεί να κολλήσει ορισμένες φορές.

Χρήσιμα κόλπα

Μια εξαιρετική εφαρμογή για όλους τους λάτρεις των αθλητικών.