Εικονίδιο του Lidl Plus

Lidl Plus

ΔωρεάνEκδοση 15.33.7
2.7(31)2024-06-19
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του Lidl Plus

Περιγραφή App:

Είναι η επίσημη εφαρμογή των σούπερ μάρκετ Lidl. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο smartphone σας αποκλειστικές προσφορές και το εβδομαδιαίο φυλλάδιο με τα νέα της εταιρείας.

Δραστηριότητες:

Θα σας στείλει ειδοποιήσεις με προσφορές, έχει εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο ταμείο και μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποδείξεις σε ένα ιστορικό για να ελέγχετε τις δαπάνες ή τις εγγυήσεις των προϊόντων σας.  

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Καθώς κυκλοφόρησε πρόσφατα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή λειτουργεί σωστά στην περιοχή σας, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένετε.

Γλώσσες:

Περιβάλλον στα αγγλικά.

Μέγεθος:

55 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Είναι η εφαρμογή Lidl Plus ασφαλής;

Ναι, τα δεδομένα σας στην εφαρμογή Lidl Plus είναι ασφαλή επειδή το Lidl ακολουθεί όλα τα πρότυπα ασφαλείας δεδομένων.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Lidl Plus στο εξωτερικό;

Ναι, η εφαρμογή Lidl Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός Ελλάδας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και να επιλέξετε τη χώρα στην οποία μένετε από τη λίστα. Ωστόσο, σημειώστε ότι τα καταστήματα Lidl δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες.

Τι προσφέρει το Lidl Plus;

Στην εφαρμογή θα βρείτε το τρέχον ενημερωτικό δελτίο, εκπτωτικά κουπόνια ειδικά για χρήστες της εφαρμογής, ηλεκτρονικές αποδείξεις που μπορείτε να ελέγξετε όποτε θέλετε κ.λπ. Μετά από κάθε αγορά, θα λαμβάνετε ένα εικονικό ξυστό με το οποίο θα λαμβάνετε επιπλέον εκπτώσεις.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εφαρμογών Lidl και Lidl Plus;

Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και λειτουργίες. Στην εφαρμογή Lidl, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών, να ελέγξετε το τρέχον φυλλάδιο και να ελέγξετε τις προσφορές του καταστήματος. Η εφαρμογή Lidl Plus σαρώνεται και στο ταμείο. Προσφέρει ακόμη εκπτώσεις και κουπόνια ειδικά για χρήστες εφαρμογών.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Lidl Plus;

Για να χρησιμοποιήσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι στην εφαρμογή Lidl Plus, επιλέξτε το εικονίδιο Κουπόνια στην κάτω γραμμή της εφαρμογής, επιλέξτε και ενεργοποιήστε το κουπόνι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, σαρώστε την εφαρμογή Lidl Plus στο ταμείο, ώστε να προστεθεί η έκπτωση αυτόματα στον λογαριασμό σας.

Είναι η εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν;

Ναι, το Lidl Plus είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή αγορών που μπορεί να ληφθεί από το κατάστημα Google Play ή, για παράδειγμα, από άλλη αξιόπιστη πηγή, όπως το AndroidList.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Lidl Plus

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Lidl Plus;

4 Ψήφοι / 4 Likes

Θετικά

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αγορών.
Ενημερώνεται συχνά.
Ιδανικό για να βρείτε τις καλύτερες τιμές.
Καταλαμβάνει λίγο χώρο στη μνήμη.
Όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.

Αρνητικά

Ορισμένες φορές εμφανίζει προβλήματα.

Χρήσιμα κόλπα

Είναι πολύ εύκολη στη χρήση, όμως, μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο με όλες τις λειτουργίες της, για να μάθετε τί περιλαμβάνει πριν τη λήψη της.