Εικονίδιο του Car Parking Multiplayer

Car Parking Multiplayer

ΔωρεάνEκδοση 4.8.19.4
4.5(6)2024-07-10
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 1Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 2Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 3Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 4Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 5Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 6Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 7Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 8Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 9Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 10Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 11Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 12Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 13Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 14Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 15Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 16Car Parking Multiplayer στιγμιότυπο apk 17

Κύρια χαρακτηριστικά του Car Parking Multiplayer

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Σας αρέσει το παρκάρισμα; Δοκιμάστε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για πολλούς παίκτες! Μάθετε να εκτελείτε ελιγμούς και ακροβατικά, αποφύγετε αυτοκίνητα και πεζούς και κάντε νέους φίλους, συνομιλώντας με άλλους παίκτες!  

Πώς να παίξεις:

Αποστολή σας είναι να ολοκληρώσετε και τα 86 επίπεδα του παιχνιδιού, σε καθένα από τα οποία θα πρέπει να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στην επισημασμένη περιοχή εγκαίρως, τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας και προσέχοντας τα εμπόδια και τα άλλα αυτοκίνητα.  

Επιλογές Παιχνιδιού:

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τα επίπεδα σταθμεύοντας το αυτοκίνητό σας στα σωστά μέρη, ή δοκιμάζοντας τον εαυτό σας στη λειτουργία ελεύθερης οδήγησης, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί και κανόνες, αλλά θα πρέπει να μάθετε την πόλη και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε αυτοκίνητα.

Γραφικά:

Το παιχνίδι έχει πάνω από 50 λεπτομερή αυτοκίνητα με διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Οι τοποθεσίες του παιχνιδιού ξεχωρίζουν για τον ρεαλισμό και τα φωτεινά τους χρώματα.  

Χειρισμός:

Χρησιμοποιήστε το εικονικό τιμόνι, το γκάζι και το φρένο και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων για να ελέγξετε το αυτοκίνητό σας. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή καμερών για να δείτε καλύτερα που παρκάρετε.  

Γλώσσες:

Το περιβάλλον είναι στα αγγλικά.

Μέγεθος:

1075 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Car Parking Multiplayer

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Car Parking Multiplayer;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Η ικανότητα να κυκλοφορήσετε ελεύθερα στην πόλη.
Η ικανότητα επικοινωνίας με άλλους παίκτες.
Μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων.
Διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού και πολλά συναρπαστικά επίπεδα.
Μπορείτε να πάρετε μέρος σε αγώνες με πολλούς παίκτες.

Αρνητικά

Πολλές διαφημίσεις.
Υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο επί πληρωμή.

Χρήσιμα κόλπα

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να ανακαλύψετε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε γρήγορα στο Car Parking Multiplayer.