Εικονίδιο του Digital Scale  apk

Digital Scale

ΔωρεάνEκδοση 3.4
3.0(1090M)2024-01-09
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια Χαρακτηριστικά του Digital Scale

Περιγραφή App:

Μαγειρεύετε συχνά φαγητό και σας αρέσει να προσθέτετε μια αυστηρά καθορισμένη ποσότητα υλικών στο φαγητό σας; Τότε χρειάζεστε αυτόν τον χρήσιμο βοηθό, που είναι μια εικονική ζυγαριά που σας επιτρέπει να μετράτε τον όγκο των αντικειμένων από το smartphone Android σας.

Λειτουργίες:

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής του smartphone σας ως ζυγαριά για να μετρήσετε τη μάζα αντικειμένων σε γραμμάρια ή κιλά. Μπορείτε να αλλάξετε την αρχική μάζα του δοχείου για να την αφαιρέστε από τη μάζα που θα προκύψει για να δείτε την ακριβή μέτρηση χωρίς να υπολογίσετε το πιάτο.

Δραστηριότητες:

Πέρα από την ψηφιακή ζυγαριά, η εφαρμογή διαθέτει ένα θερμόμετρο που σας επιτρέπει να μετράτε τη θερμοκρασία στο Android. Μπορείτε να το βρείτε παρακολουθώντας μια σύντομη διαφήμιση.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αφού ανοίξετε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί START και τοποθετήστε το αντικείμενο που θέλετε στην οθόνη του smartphone σας σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να δείτε ακριβώς το βάρος του σε γραμμάρια ή κιλά.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή διαθέτει ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον αφής, όπου όλες οι ενέργειες εκτελούνται χρησιμοποιώντας τυπικές εντολές χειρονομιών.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Η τέλεια συντροφιά για χρήστες Android που θα ήθελαν να μπορούν να ζυγίζουν αντικείμενα στην κινητή συσκευή τους.

Μέγεθος:

4 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Συνιστάται σε οικογένειες.

Τιμή:

Δεν απαιτείται πληρωμή για πρόσβαση σε όλες τις αναβαθμίσεις. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 4 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0 και πάνω.

Ranking:

Το κορυφαίο 5 Εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στη Ψηφιακή Ζυγαριά κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Digital Scale

Είναι ακριβής η εφαρμογή Digital Scale;

Η ακρίβεια της εφαρμογής Ψηφιακή Ζυγαριά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη βαθμονόμηση και την ακρίβεια του αισθητήρα πίεσης του τηλεφώνου. Γενικά, η εφαρμογή μπορεί να δώσει μια κατά προσέγγιση μέτρηση βάρους , αλλά δεν είναι τόσο ακριβής όσο μια ζυγαριά κουζίνας ή κοσμήματος.

Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για τη χρήση του Digital Scale;

Γενικά, το Digital Scale δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για χρήση . Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η εφαρμογή μπορεί να χρειάζεται σύνδεση για να φορτώσει ορισμένες λειτουργίες ή δυνατότητες.

Είναι ασφαλής η χρήση της εφαρμογής Digital Scale;

Σε γενικές γραμμές, η ψηφιακή ζυγαριά είναι ασφαλής στη χρήση , ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να προσέχουν να μην υπερβαίνουν τη μέγιστη χωρητικότητα της εφαρμογής ή να προσπαθήσουν να ζυγίσουν αντικείμενα που είναι πολύ βαριά ή ογκώδη που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το τηλέφωνο.

Τι είδη αντικειμένων μπορούν να ζυγιστούν με την Ψηφιακή Ζυγαριά;

Η Ψηφιακή Ζυγαριά μπορεί να ζυγίζει μια ποικιλία αντικειμένων, από τρόφιμα και υγρά μέχρι μικροαντικείμενα όπως νομίσματα ή κοσμήματα. Ωστόσο, πρέπει να είναι αρκετά ελαφριά ώστε να χωρούν στην οθόνη του τηλεφώνου και να μην υπερβαίνουν τη μέγιστη χωρητικότητα της εφαρμογής.

Ποια κινητά τηλέφωνα είναι συμβατά με την Digital Scale;

Η ψηφιακή ζυγαριά είναι συμβατή με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν αισθητήρα πίεσης, όπως το iPhone ή το Android. Ωστόσο, ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις τηλεφώνων ενδέχεται να μην είναι συμβατές.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Digital Scale

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Digital Scale ;

0 Ψήφοι / 0 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Digital Scale

Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στη μνήμη του smartphone.
Ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Digital Scale

Δεν είναι πολύ ακριβές.

Χρήσιμα κόλπα Digital Scale

Εδώ θα βρείτε άλλες ψηφιακές ζυγαριές για Android, εάν αυτές δεν λειτουργούν στη συσκευή σας ή εάν κάτι δεν σας ταιριάζει.