Εικονίδιο του Uptodown Android apk

Uptodown Android

Eκδοση 5.86
Αξιοπιστη Εφαρμογη
4.6
Αξιολόγηση
204M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-03-27
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του Uptodown Android

Περιγραφή App:

Δείτε τα νέα και τις τάσεις από τον κόσμο των Android από πρώτο χέρι και κατεβάστε ή εγκαταστήστε εφαρμογές και παιχνίδια που δεν μπορείτε να βρείτε στο Google Play.

Λειτουργίες:

Διαθέτει νέα για τις Android εφαρμογές και παιχνίδια, σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές χωρίς σύνδεση στο Google Play, προσφέρει περιγραφές περιεχομένου, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει αν ενδιαφέρεται για την εφαρμογή ή το παιχνίδι πριν τη λήψη κ.ά.

Δραστηριότητες:

Διαθέτει το δικό του σύστημα αξιολόγησης, που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν εντυπώσεις και να κοινοποιούν σχόλια για το περιεχόμενο που κατεβάζουν.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Κατά την πρώτη σύνδεση, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε τον οδηγό διαμόρφωσης ειδοποιήσεων και αδειών. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες για να δείτε τις διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια ή αναζητήστε τες με το όνομά τους ή μια λέξη κλειδί. Για λήψη, πατήστε στο κουμπί "Λήψη".

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Ιδανικό για όσους θέλουν να ενημερώνονται για τις τάσεις στα παιχνίδια και τις εφαρμογές των Android.

Μέγεθος:

6 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 6 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις Uptodown Android

Μπορώ να ενημερώσω τις εφαρμογές που έχουν ληφθεί στο Uptodown;

Ναι, μπορείτε να ενημερώσετε τις εφαρμογές που έχετε λάβει στο Uptodown κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση από τον ιστότοπο Uptodown και εγκαθιστώντας την στη συσκευή σας Android.

Όλες οι εφαρμογές στο Uptodown είναι δωρεάν;

Όχι, δεν είναι όλες οι εφαρμογές στο Uptodown δωρεάν . Ενώ πολλά από αυτά είναι δωρεάν για λήψη, ορισμένα απαιτούν μια εφάπαξ αγορά ή μια συνδρομή για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη της εφαρμογής Uptodown;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της εφαρμογής Uptodown στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@uptodown.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στον επίσημο ιστότοπο του Uptodown.

Είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Uptodown σε υπολογιστή;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Uptodown για υπολογιστή με Windows από τον ιστότοπο Uptodown. Με αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε διάφορα προγράμματα και παιχνίδια στον υπολογιστή σας με Windows. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Uptodown για να κάνετε λήψη του λογισμικού στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή Uptodown;

Ναι, η εφαρμογή Uptodown θεωρείται ασφαλής και χρησιμοποιεί πολλά επίπεδα προστασίας για να διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που φιλοξενούνται εκεί δεν περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη εφαρμογών από πηγές τρίτων, καθώς και να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς στο smartphone Android.

Είναι η εφαρμογή Uptodown διαθέσιμη σε όλες τις χώρες;

Ναι, η εφαρμογή Uptodown είναι διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένες και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες.

Uptodown Android

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Uptodown Android;

4 Ψήφοι / 4 Likes

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΘΕΤΙΚΑ για Uptodown Android

Απλή και γρήγορη εγκατάσταση.
Πλήρως ολοκληρωμένη συλλογή εφαρμογών και παιχνιδιών.
Δε χρειάζεται να συνδεθείτε στο Google Play.
Λεπτομερείς και ενημερωτικές περιγραφές.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Uptodown Android

Ορισμένα αρχεία ΑΡΚ δε λειτουργούν.

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει Uptodown Android