Εικονίδιο του NetHome Plus

NetHome Plus

ΔωρεάνEκδοση V5.22.0521
4.3(1)2024-06-07
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του NetHome Plus

Περιγραφή App:

Χάνετε συνεχώς το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού σας; Ξεχάστε αυτό το πρόβλημα, γιατί τώρα μπορείτε να το ελέγξετε απευθείας από το Android smartphone σας συγχρονίζοντας και τις δύο συσκευές μέσω Wi-Fi!

Λειτουργίες:

Θα έχετε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του κλιματιστικού όπως την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, τον έλεγχο της θερμοκρασίας, την ταχύτητα του ανεμιστήρα και άλλα πολλά στο Android smartphone σας, ενώ θα μπορείτε να το ελέγχετε μέσω Wi-Fi όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Δραστηριότητες:

Μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα χρονοδιακόπτη, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ύπνου, να ελέγξετε την κατάσταση της συσκευής, να μοιραστείτε τη συσκευή με έναν κωδικό QR, να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη °C / °F, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ECO και πολλά άλλα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή NetHome Plus, εγγραφείτε κάνοντας έναν λογαριασμό, όταν βρίσκεστε στο σπίτι όπου με τη συσκευή Pro Series. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε την κινητή σας συσκευή με της σειρά Pro μέσω του δικτύου σας.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή θα σας ευχαριστήσει με ένα απλό και άμεσο περιβάλλον αφής με έναν εύκολο έλεγχο χειρονομιών.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Για κατόχους κλιματιστικών Rinnai που θα θέλουν να μπορούν να τα ελέγχουν στο smartphone τους.

Μέγεθος:

92 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Εφαρμογή διαθέσιμη σε άλλες γλώσσες

NetHome Plus

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει NetHome Plus;

0 Ψήφοι / 0 Likes

Θετικά

Ευκολία στη χρήση και ρύθμιση.
Άμεσο περιβάλλον.

Αρνητικά

Η ανάγκη επανασύνδεσης κατά τη σύνδεση σε διαφορετικές συσκευές.
Μπορεί να κολλήσει.

Χρήσιμα κόλπα

Άλλες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε το Android smartphone σας σε τηλεχειριστήριο κλιματιστικού βρίσκονται σε αυτήν τη συλλογή που δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του Androidlist.
Κατά τη σύνδεση της συσκευής, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλα τα βήματα εντός οκτώ λεπτών από την ενεργοποίηση της συσκευής, διαφορετικά θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά και να επαναλάβετε τη διαδικασία.