Εικονίδιο του Aptoide apk

Aptoide

ΔωρεάνEκδοση 9.21.0.1
4.6(39)2024-05-29
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Aptoide

Περιγραφή App:

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές. Είναι μια εναλλακτική του Google Play, στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη εφαρμογών και παιχνιδιών.

Λειτουργίες:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης σας ή να περιηγηθείτε στις κατηγορίες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε ευκολότερα καθώς και για να διαβάσετε τις απόψεις και συστάσεις άλλων χρηστών για να σας καθοδηγήσουν.

Δραστηριότητες:

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές χωρίς κόστος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες που κοστίζουν χρήματα στο Google Play. Επίσης έχετε το πλεονέκτημα αποφυγής συνεχών ενημερώσεων.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο της εφαρμογής και έπειτα να ρυθμίσετε την ασφάλεια του τηλεφώνου σας, αφού θα πρέπει να δώσετε άδεια για την εγκατάστσαη αρχείων από άγνωστες πηγές.

Γλώσσες:

Περιβάλλον στα ισπανικά, αγγλικά, ιταλκά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, κινέζικα και ιαπωνικά.

Μέγεθος:

20 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ενημερώσω τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει μέσω του Aptoide;

Ναι, οι εφαρμογές που λαμβάνονται μέσω του Aptoide μπορούν να ενημερωθούν κανονικά. Το Aptoide θα εμφανίσει μια ειδοποίηση όταν μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη για μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Μπορώ να κατεβάσω δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή μέσω του Aptoide;

Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή μέσω του Aptoide. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η λήψη εφαρμογών επί πληρωμή χωρίς να πληρώσετε για αυτές είναι παράνομη και μπορεί να οδηγήσει σε νομικές συνέπειες.

Πώς μπορώ να αναζητήσω εφαρμογές στο Aptoide;

Για να αναζητήσετε εφαρμογές στο Aptoide, ανοίξτε την εφαρμογή Aptoide και χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά της εφαρμογής που αναζητάτε. Το Aptoide θα εμφανίζει σχετικές εφαρμογές με βάση τις λέξεις-κλειδιά που έχουν εισαχθεί.

Η εφαρμογή Aptoide είναι δωρεάν;

Ναι, το Aptoide είναι μια δωρεάν εφαρμογή και οι περισσότερες από τις εφαρμογές που διατίθενται μέσω του Aptoide είναι επίσης δωρεάν . Ωστόσο, υπάρχουν και εφαρμογές επί πληρωμή που είναι διαθέσιμες μέσω του Aptoide.

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να χρησιμοποιήσω το Aptoide;

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Aptoide. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα εφαρμογών και να μοιραστείτε εφαρμογές με άλλους χρήστες του Aptoide, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Aptoide.

Aptoide

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Aptoide;

36 Ψήφοι / 34 Likes

Θετικά

Εντελώς δωρεάν και εύχρηστο.
Προσφέρει ό,τι υπόσχεται.
Αξιόπιστο και ενημερωμένο περιεχόμενο.
Προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο.
Όμορφο και άμεσο περιβάλλον.

Αρνητικά

Η εγκατάσταση διαρκεί πολύ.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Οι 5 Καλύτερες Εναλλακτικές του Google Play Store για το 2019
Θέλετε να αντικαταστήσετε το Google Play Store με κάποια άλλη υπηρεσία; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εναλλακτικές
Διαβάστε περισσότερα