Εικονίδιο του WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

ΔωρεάνEκδοση 2.24.12.79
4.3(2K)2024-06-19
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του WhatsApp Messenger

Περιγραφή App:

Το WhatsApp Messenger είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που έχει σχεδιαστεί για smartphones και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα μέσω ασύρματου δικτύου ή 3G όταν η σύνδεση είναι διαθέσιμη.

Λειτουργίες:

Συνομιλίες και αποστολή βίντεο, εικόνων και ηχητικών σημειώσεων σε επαφές (συμπεριλαμβανομένων των διεθνών αριθμών) χωρίς επιπλέον κόστος. Προσαρμόσετε την εφαρμογή και λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος σας στέλνει μήνυμα.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Η εφαρμογή λειτουργεί με τον αριθμό τηλεφώνου σας και ενσωματώνει αυτόματα τη λίστα επαφών της συσκευής. Δεν απαιτείται εγγραφή ή συμπλήρωση κωδικού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή.

Γλώσσες:

Διάφορες γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά ...

Συστάσεις:

Ιδανικό για όσους θέλουν να επικοινωνούν με μηνύματα κειμένου.

Πλατφόρμα:

Android Smarphones.

Απαιτήσεις:

Android 2.1 ή νεότερη έκδοση.

Μέγεθος:

99 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για το WhatsApp;

Αντί για το WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως Telegram, Signal, Bip, Viber, Line, που έχουν παρόμοιες δυνατότητες.

Είναι επικίνδυνο να ανοίγω μηνύματα από άγνωστο αποστολέα στο WhatsApp;

Το άνοιγμα ενός μηνύματος από έναν άγνωστο αποστολέα στο WhatsApp μπορεί να είναι επικίνδυνο επειδή μπορεί να περιέχει κακόβουλους συνδέσμους, ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της συσκευής σας και τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πώς να αποκλείσω επαφές στο WhatsApp;

Βρείτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε, πατήστε παρατεταμένα το όνομα της επαφής μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού, όπου θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "Αποκλεισμός επαφής".

Πώς να κοινοποιήσω μια τοποθεσία στο WhatsApp;

Ανοίξτε το WhatsApp, συνομιλήστε με το άτομο στο οποίο θέλετε να κοινοποιήσετε την τοποθεσία σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο του συνδετήρα στη γραμμή συνομιλίας και επιλέξτε την επιλογή Τοποθεσία. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή τοποθεσίας που θέλετε να κοινοποιήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή.

Γιατί το WhatsApp δεν λειτουργεί;

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, επανεκκινήστε τη συσκευή σας, ενημερώστε την εφαρμογή και εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη για να διορθώσετε πιθανά προβλήματα.

Σε ειδοποιεί το WhatsApp για στιγμιότυπα οθόνης;

Όχι, το WhatsApp δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν κάποιος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συζήτησης ή συνομιλίας. Ωστόσο, εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος ή ενός μέσου που εξαφανίζεται σε μια συνομιλία, το WhatsApp θα στείλει ένα μήνυμα ειδοποιώντας τον αποστολέα για το στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να ανεβάσω μηνύματα WhatsApp σε νέο τηλέφωνο;

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών σας στο παλιό σας τηλέφωνο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Συνομιλίες>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας. Απεγκαταστήστε το WhatsApp. Εγκαταστήστε το WhatsApp στο νέο σας τηλέφωνο. Μεταφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας στο Google Drive στο νέο τηλέφωνο πατώντας την επιλογή Επαναφορά.

Εμφανίζει το WhatsApp τον αριθμό τηλεφώνου μου;

Οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τον αριθμό τηλεφώνου σας στο WhatsApp, εάν βρίσκεται στη λίστα επαφών τους.

Πώς να διαβάσω τα διαγραμμένα μηνύματα στο whatsapp;

Σε περίπτωση που ο συνομιλητής σας διέγραψε το μήνυμα και το αντίγραφο ασφαλείας λειτουργεί για εσάς, τότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, μετά την οποία η εφαρμογή θα προσφέρει μια τυπική ευκαιρία ανάκτησης από το cloud και εάν το επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση στα διαγραμμένα μηνύματα.

Πώς να εγκαταστήσω το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp;

Μπορείτε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp από το Google Drive ή το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας. Για αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συζητήσεις>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας>Backup . Τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στο φάκελο ως msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt12. Επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας συνομιλίας όταν σας ζητηθεί.

Πώς να ενημερώσω το whatsapp;

Μεταβείτε στο Google Play, αναζητήστε το WhatsApp και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση εάν είναι διαθέσιμο. Περιμένετε να γίνει αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης WhatsApp.

Πώς να προσθέσω μια νέα επαφή στο WhatsApp;

Ανοίξτε το WhatsApp και μεταβείτε στην καρτέλα "Συζητήσεις" , επιλέξτε "Νέα συνομιλία" - "Νέα επαφή", εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής και κάντε κλικ στο "Αποθήκευση".

Πώς να ανοίξω το WhatsApp από τον υπολογιστή;

Για να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε υπολογιστή με Windows, απλώς κατεβάστε την έκδοση του WhatsApp Desktop. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του WhatsApp Web από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πώς να αποκλείσω κάποιον στο whatsapp;

Ανοίξτε το WhatsApp και συνομιλήστε με το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε, κάντε κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία του προφίλ του , επιλέξτε την επιλογή "Αποκλεισμός επαφής" και επιβεβαιώστε τις ενέργειές σας.

Περιγραφή του προγραμματιστή

WhatsApp Messenger

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει WhatsApp Messenger;

775 Ψήφοι / 750 Likes

Θετικά

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος επικοινωνίας με μηδενικό κόστος.
Σας επιτρέπει να μοιραστείτε μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους, επαφές, ακόμη και την τοποθεσία σας μέσω GPS.
Ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα, με ελάχιστες απαίτησεις συσκευής.
Επιτρέπει συνομιλίες σε ομάδες.
Αναγνωρίζει άλλες επαφές από τη λίστα επαφών σας, που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να Μεταφέρετε Συνομιλίες από το WhatsApp στο Telegram στα Android
Θέλετε να μεταφέρετε όλες τις αγαπημένες σας συνομιλίες από το WhatsApp στο Telegram; Υπάρχει ένας πολύ απλός να μεταφέρετε
Διαβάστε περισσότερα