Εικονίδιο του WhatsApp Business

WhatsApp Business

ΔωρεάνEκδοση 2.24.13.14
4.3(13)2024-06-20
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του WhatsApp Business

Περιγραφή App:

Το WhatsApp Business είναι η ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν να βελτιώσουν περαιτέρω την επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Λειτουργίες:

Επιτρέπει στις εταιρείες να δημιουργήσουν ένα προφίλ στο WhatsApp, να επικοινωνήσουν με πελάτες και καταναλωτές και προσφέρει υποστήριξη για σταθερά τηλέφωνα και υπολογιστές, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Χειρισμός:

Η εφαρμογή έχει ένα επαγγελματικό, όμορφο και πολύ απλό περιβάλλον, παρόμοια με την πρωτότυπη εφαρμογή.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

59 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κανονικό λογαριασμό μου WhatsApp σε λογαριασμό WhatsApp Business;

Ανοίξτε το WhatsApp, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε την επιλογή "Λογαριασμός" - "Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό". Εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, προσθέστε μια εικόνα προφίλ για τον επαγγελματικό σας λογαριασμό .

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό στην εφαρμογή WhatsApp Business;

Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp Business και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε "Ρυθμίσεις" - "Λογαριασμός" - "Απόρρητο", κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων" και απενεργοποιήστε την επιλογή "Ανάγνωση αποδείξεων". Στη συνέχεια , απενεργοποιήστε την επιλογή "Εμφάνιση φωτογραφίας προφίλ" και "Σχετικά".

Σε τι διαφέρει η εφαρμογή WhatsApp Business από την κανονική WhatsApp;

Το WhatsApp Business περιλαμβάνει μια σειρά από χρήσιμες επιχειρηματικές λειτουργίες , όπως τη δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικού προφίλ, αυτόματες απαντήσεις μηνυμάτων και αναλυτικά στοιχεία.

Πώς να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας στο WhatsApp Business;

Κατεβάστε την εφαρμογή WhatsApp Business, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" > "Ρυθμίσεις επιχείρησης" > "Επαλήθευση της επιχείρησής σας". Επιλέξτε τη χώρα σας και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου εργασίας σας . Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου είναι σωστός και ότι μπορεί να λαμβάνει SMS ή τηλεφωνικές κλήσεις. Επιλέξτε την επιλογή "Επαλήθευση μέσω SMS" ή "Επαλήθευση μέσω κλήσης" και ακολουθήστε τις οδηγίες για να λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης.

Πόσο κοστίζει η χρήση της εφαρμογής WhatsApp Business;

Το WhatsApp Business είναι μια δωρεάν εφαρμογή για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και επιχειρηματίες . Ωστόσο, το WhatsApp Business προσφέρει επίσης μια πληρωμένη έκδοση που ονομάζεται WhatsApp Business API . Αυτή η έκδοση είναι για μεγάλες εταιρείες που θέλουν πιο προηγμένες δυνατότητες και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του WhatsApp με άλλα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών.

Μπορώ να στείλω αυτοματοποιημένα μηνύματα στους πελάτες μου στο WhatsApp Business;

Ναι, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα μηνύματα για να υποδέχεστε πελάτες και να απαντάτε σε τυπικές ερωτήσεις όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε μόνοι σας.

Περιγραφή του προγραμματιστή

WhatsApp Business

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει WhatsApp Business;

14 Ψήφοι / 14 Likes

Θετικά

Επιτρέπει αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.
Διαρκείς επιδιορθώσεις σφαλµάτων και σταθερές βελτιώσεις.
Προσφέρει διάφορες επιλογές διαμόρφωσης.
Μικρό αποτύπωμα στη μνήμη.
Το περιβάλλον είναι ελκυστικό και εύκολο στη λειτουργία.

Αρνητικά

Είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Χρήσιμα κόλπα

Προσθέστε αυτό το URL στις διαφημίσεις, τις αναρτήσεις ή οποιοδήποτε περιεχόμενο κοινοποιεί η εταιρεία σας στο διαδίκτυο. Σημαντική λεπτομέρεια: μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε τα γράμματα X με τον κωδικό DDD και το yy στο τέλος του URL με τον αριθμό τηλεφώνου σας στο WhatsApp Business.
Επωφεληθείτε από τα αυτοματοποιημένα μηνύματα για να καλωσορίσετε πελάτες, να στείλετε τυποποιημένες απαντήσεις και να δημιουργήσετε επαφές. Μπορείτε να βρείτε εύκολα τα εργαλεία ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω του μενού των ρυθμίσεων.
Προσθέστε στο προφίλ σας πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, για να επιδείξετε επαγγελματισμό και να διατηρήσετε πελάτες.

Τελευταία Νέα Android
Δείτε περισσότερα

Πώς να Μεταφέρετε τον Λογαριασμό σας από το WhatsApp Messenger στο WhatsApp Business
Οι χρήστες του WhatsApp μπορούν να χρησιμοποιούν τις χρήσιμες λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής και για την
Διαβάστε περισσότερα
Διαφημίσεις στο WhatsApp το 2020: Μάθετε πώς θα μοιάζουν
To WhatsApp θα παρουσιάζει σύντομα διαφημιστικό περιεχόμενο κι αν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει, το άρθρο αυτό θα σας δώσει
Διαβάστε περισσότερα
WhatsApp vs WhatsApp Business: Ποια είναι η διαφορά;
Θέλετε να μάθετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του WhatsApp και του WhatsApp Business; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Η
Διαβάστε περισσότερα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Whatsapp Business στο Android σας
Πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τη δημοφιλή εφαρμογή του WhatsApp για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Αν
Διαβάστε περισσότερα