Εικονίδιο του OK

OK

ΔωρεάνEκδοση 24.5.14
4.0(3M)2024-05-13
Αξιοπιστη Εφαρμογη
Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του OK

Περιγραφή App:

Ένα από τα κύρια κοινωνικά δίκτυα στη Ρωσία και τις Πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, το οποίο σας επιτρέπει να βρείτε παλιούς φίλους, συμμαθητές και γνωστούς σας για τους οποίους δεν έχετε ακούσει τίποτα εδώ και πολύ καιρό.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή έχει εξαιρετική λειτουργικότητα: σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με φίλους χωρίς περιορισμούς και να μένετε σε επαφή, να παίζετε παιχνίδια, να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να αφήνετε τα σχόλιά σας, να ακούτε μουσική διαφόρων ειδών, να βλέπετε βίντεο κ.ά.  

Δραστηριότητες:

Το κοινωνικό δίκτυο περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε την επικοινωνία με φίλους με ένα συναρπαστικό παιχνίδι.  

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να εισαγάγετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τον εαυτό σας, ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα οι άλλοι χρήστες. Όσο πιο λεπτομερής είναι, τόσο περισσότερα άτομα θα σας βρίσκουν.

Γλώσσες:

Αγγλικά και ρωσικά.  

Συστάσεις:

Η εφαρμογή συνιστάται για χρήστες άνω των 12 ετών. Γενικά, το κοινωνικό δίκτυο επικεντρώνεται στην παλαιότερη γενιά χρηστών.

Πλατφόρμα:

Google Play, iOS Store.

Μέγεθος:

234 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Ο Odnoklassniki Ltd βρίσκεται σε Ρωσία - Έμπιστος κατασκευαστής της κοινότητας Android

Τιμή:

Δεν απαιτούνται χρεώσεις εντός της εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 234 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android OS Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις OK

Πώς να βρείτε ένα άτομο στο Odnoklassniki με τον αριθμό τηλεφώνου του;

Είναι αδύνατο να γίνει αυτό , καθώς ο αριθμός τηλεφώνου είναι εμπιστευτικές πληροφορίες και το κοινωνικό δίκτυο δεν τις αποκαλύπτει.

Πώς να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης στο Odnoklassniki;

Κάντε κλικ στις τρεις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας, επιλέξτε την επιλογή "Περισσότερα" - "Ρυθμίσεις" - "ΟΚ ρυθμίσεις προφίλ" - "Κωδικός πρόσβασης", εισάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση".

Πώς να διαγράψω μια σελίδα στο Odnoklassniki;

Κάντε κλικ στο κουμπί με τρεις οριζόντιες παύλες στα δεξιά στο κάτω πλαίσιο, μετά στο κουμπί "Περισσότερα" - "Ρυθμίσεις" και στο μενού που ανοίγει, στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε την επιλογή "Διαγραφή προφίλ".

Πώς να επαναφέρω μια σελίδα στο Odnoklassniki με φωτογραφία;

Θα χρειαστεί να τραβήξετε μια φωτογραφία και να δείξετε στην κάμερα μια συγκεκριμένη χειρονομία που έχει επιλεγεί από το κοινωνικό δίκτυο. Εάν υπάρχει φωτογραφία στο προφίλ χρήστη, το σύστημα θα τη συγκρίνει με την πρόσφατα και εάν ταιριάζει, θα επαναφέρει την πρόσβαση στη σελίδα σας.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το Odnoklassniki;

Για λήψη βίντεο από την Odnoklassniki, συνιστάται η χρήση της εφαρμογής Snaptube. Αυτός είναι ένας δοκιμασμένος και αξιόπιστος bootloader που είναι εύκολο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε smartphone Android.

Πώς να ενεργοποιήσω την αορατότητα στο Odnoklassniki;

Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο "OK" στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας, να μεταβείτε στην ενότητα "Ρυθμίσεις" και να επιλέξετε την επιλογή "Ενεργοποίηση αορατότητας" από τη λίστα.

OK

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει OK;

4 Ψήφοι / 4 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για OK

Σας επιτρέπει να συνομιλείτε με φίλους οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.  
Μεγάλος αριθμός διαθέσιμων επιλογών και βολική χρήση.
Καλοσχεδιασμένο και καλά οργανωμένο περιβάλλον.  

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για OK

Η εφαρμογή απευθύνεται σε ένα κοινό μεγαλύτερης ηλικίας.  

Χρήσιμα κόλπα OK

Αναλυτικότερα, μπορείτε να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον της εφαρμογής και τις κύριες λειτουργίες της παρακολουθώντας αυτό το βίντεο στο YouTube.
Εάν θέλετε να λάβετε 5+ βαθμό σε από όλες τις φωτογραφίες σας, τότε μπορείτε να πληρώσετε για αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε με 5+ άλλους χρήστες και να περιμένετε την αντίδρασή τους.