Εικονίδιο του Samsung Smart View 2.0 apk

Samsung Smart View 2.0

ΔωρεάνEκδοση 1.0.13
3.5(54)2024-06-05
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Κύρια χαρακτηριστικά του Samsung Smart View 2.0

Περιγραφή App:

Ξεχάστε το φυσικό τηλεχειριστήριο και δείτε το Samsung Smart View 2.0 στο smartphone Android σας, ώστε να έχετε πρόσβαση και να παρακολουθείτε το περιεχόμενο της Smart TV σας στο Android όταν δεν είστε στο σπίτι.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναπαράγετε περιεχόμενο από τη Smart TV στην οθόνη του smartphone Android σας, είτε πρόκειται για παραδοσιακές εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης είτε για υπηρεσίες αναμετάδοσης.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Θα έχετε πρόσβαση σε θύρες HDMI, USB, VGA, Wi-Fi. Μπορείτε να παρακολουθήσετε Netflix, Hulu, HBO Go και να παίξετε τα παιχνίδια που είναι εγκαταστημένα στην τηλεόρασή σας. Η εγκατάσταση και η διαμόρφωση της εφαρμογής είναι πολύ απλές.

Γλώσσες:

Εύχρηστο μενού στα αγγλικά.

Μέγεθος:

32.91 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Λειτουργεί το Samsung Smart View 2.0 εκτός σύνδεσης;

H σύνδεση της οθόνης του τηλεφώνου σας με τη Smart TV σας δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς αν δεν έχετε Wi-FI μπορείτε να συνδεθείτε με HDMI.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για το Samsung Smart View 2.0;

Για να λειτουργήσει σωστά η εφαρμογή Samsung Smart View 2.0, απαιτείται έκδοση Android OS 4.1 ή νεότερη. Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι τόσο η τηλεόρασή σας όσο και το τηλέφωνο/tablet σας είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Είναι η εφαρμογή Samsung Smart View ακόμα διαθέσιμη;

Αν και η Samsung σταμάτησε την κυκλοφορία της εφαρμογής Samsung Smart View τον Οκτώβριο του 2020, μπορείτε να την κατεβάσετε ως APK από το AndroidList.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της προβολής της οθόνης με την εφαρμογή Samsung Smart View 2.0;

Η μεγαλύτερη πρόκληση με τον κατοπτρισμό οθόνης είναι ότι όλες οι συσκευές δεν είναι συμβατές μεταξύ τους και μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο, μια συσκευή hardware ή κάποια άλλη εφαρμογή που δεν είναι της Samsung.

Τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το Smart View;

Στην περίπτωση των συσκευών Android, η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα ενσωματωμένα πρωτόκολλα Google Cast/Chromecast/Cast - αντικατοπτρισμός/μεταβίβαση οθόνης που αναπτύχθηκαν από την Google για τα προϊόντα Google/Android.

Γιατί η Samsung σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Smart View 2.0;

Η Samsung κυκλοφόρησε μια νεότερη εφαρμογή SmartThings για την υποστήριξη έξυπνων συσκευών, οπότε η εφαρμογή Smart View 2.0. έχασε το νόημά της.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Samsung Smart View 2.0

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει Samsung Smart View 2.0;

6 Ψήφοι / 6 Likes

Θετικά

Συμβατό με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή Android.
Η δυνατότητα χρήσης του smartphone σας ως τηλεχειριστήριο.

Χρήσιμα κόλπα

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση συσκευών στο Samsung Smart View, δείτε αυτόν τον οδηγό, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σε ολόκληρη τη διαδικασία βήμα προς βήμα.