Εικονίδιο του Coin Master

Coin Master

Eκδοση 3.5.1611
4.7
Αξιολόγηση
10M
Λήψεις
Δωρεάν
Τιμή
2024-05-11
Ενημερώθηκε

Δωρεάν Λήψη

Προηγούμενες εκδόσεις

Κύρια Χαρακτηριστικά του Coin Master

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Είναι ένας συνδυασμός παιχνιδιού κατασκευών με κουλοχέρηδες, στο οποίο θα πρέπει να κερδίσετε χρήματα για να χτίσετε και να βελτιώσετε τα κτίρια του viking χωριού σας.

Πώς να παίξεις:

Πρέπει να προσπαθήσετε να επενδύσετε τα κέρδη σας σε βελτιώσεις, οι οποίες θα κάνουν το χωριό σας πιο ισχυρό, για να προστατευθείτε από τους εχθρούς σας. Μπορείτε επίσης να επιτεθείτε στα χωριά των άλλων παικτών.

Το παιχνίδι:

Έχει πολλά επίπεδα, στα οποία θα πρέπει να προχωρήσετε από χωριό σε χωριό, ενώ κατακτάτε γη. Έχετε επιπλέον την επιλογή να συνεργαστείτε με τους φίλους σας ,για να παίξετε περισσότερες φορές στον κουλοχέρη.

Πλατφόρμα:

Android τηλέφωνα ή tablets.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Μέγεθος:

77 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Ο Moon Active βρίσκεται σε Ισραήλ - Αξιόπιστος κατασκευαστής.

Προτάσεις:

Οποιαδήποτε ένδειξη βίας παρουσιάζεται με διασκεδαστικό ή φανταστικό τρόπο.

Τιμή:

Δωρεάν εφαρμογή με επι πληρωμή αναβαθμίσεις εντός της εφαρμογής. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 77 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.0.3 και πάνω.

Βαθμολογία:

Το κορυφαίο 1 Πιο δημοφιλές παιχνίδι στη Παιχνίδια Κατασκευής Πόλεων κατηγορία.

Ranking:

Το κορυφαίο 5 Παιχνίδι με τις περισσότερες λήψεις στη Παιχνίδια Κατασκευής Πόλεων κατηγορία.

Επιλογές λήψης:

Συχνές ερωτήσεις Coin Master

Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερα νομίσματα στο Coin Master;

Για να κερδίσετε περισσότερα νομίσματα στο Coin Master, περιστρέψτε κουλοχέρηδες, κάντε επιδρομή στα χωριά άλλων παικτών, ολοκληρώστε σετ καρτών, λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις και συνδεθείτε καθημερινά για να λάβετε μπόνους . Αυτή η μέθοδος προσφέρει διαφορετικούς τρόπους συλλογής νομισμάτων και βελτίωσης του παιχνιδιού Coin Master.

Το παιχνίδι Coin Master είναι δωρεάν;

Ναι, το Coin Master είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή . Ωστόσο, το παιχνίδι προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής για παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον στοιχεία παιχνιδιού ή νόμισμα .

Είναι το παιχνίδι Coin Master κατάλληλο για παιδιά;

Γενικά, το Coin Master είναι κατάλληλο για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους . Αυτό το παιχνίδι έχει αξιολογηθεί για ηλικίες 12 ετών και άνω στο Google Play Store και το App Store . Όπως πάντα, συνιστάται στους γονείς να αναθεωρήσουν το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του για να προσδιορίσουν εάν είναι σύμφωνα με την ηλικία, την ωριμότητα και τις ατομικές προτιμήσεις του παιδιού τους.

Μπορώ να παίξω Coin Master με φίλους;

Ναι , μπορείτε να παίξετε το Coin Master με φίλους. Έχετε την επιλογή να συνδέσετε το παιχνίδι με τον λογαριασμό σας στο Facebook και να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο Facebook να παίξουν . Μπορείτε επίσης να στέλνετε και να λαμβάνετε δωρεάν περιστροφές και νομίσματα ως δώρα προς και από τους φίλους σας στο παιχνίδι.

Πώς μπορώ να λάβω δωρεάν περιστροφές στο Coin Master;

Λάβετε δωρεάν περιστροφές στο Coin Master μέσω καθημερινών μπόνους, προσκαλέστε φίλους για μπόνους παραπομπής, συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή εγγραφείτε σε κοινότητες όπου οι παίκτες μοιράζονται περιστροφές . Αυτή η μέθοδος παρέχει την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον περιστροφές και να βελτιώσετε το παιχνίδι Coin Master.

Μπορώ να παίξω το Coin Master χωρίς να συνδεθώ στο διαδίκτυο;

Όχι , το Coin Master απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει . Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες που βασίζεται στην αλληλεπίδραση με τον διακομιστή για λειτουργίες όπως η περιστροφή κουλοχέρηδων, η επίθεση και η επιδρομή στα χωριά άλλων παικτών και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις.

Περιγραφή του προγραμματιστή

Coin Master

Δωρεάν Λήψη

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Coin Master;

15 Ψήφοι / 12 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Coin Master

Για παίκτες όλων των ηλικιών.
Πολύ εθιστικό.
Γραφικά υψηλής ποιότητας.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Coin Master

Περιλαμβάνει λειτουργίες επί πληρωμή.
Περιέχει αρκετές διαφημίσεις.

Χρήσιμα κόλπα Coin Master

Πρέπει να κάνετε τις επιδρομές σας με δόσεις, γιατί αν τις ξοδέψετε όλες μαζί, θα πρέπει να περιμένετε να φορτώσουν. Ανακαλύψτε πως λειτουργεί το παιχνίδι με αυτό το βίντεο.

Συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν κατεβάσει Coin Master