Εικονίδιο του IPTV Shqip apk

IPTV Shqip

ΔωρεάνEκδοση 3.0
4.3(1)2023-01-16
Αξιοπιστη Εφαρμογη

Στιγμιότυπα

IPTV Shqip εικόνα IPTV Shqip εικόνα 1IPTV Shqip εικόνα 2IPTV Shqip εικόνα 3IPTV Shqip εικόνα 4IPTV Shqip εικόνα 5IPTV Shqip εικόνα 6IPTV Shqip εικόνα 7IPTV Shqip εικόνα 8IPTV Shqip εικόνα 9IPTV Shqip εικόνα 10IPTV Shqip εικόνα 11IPTV Shqip εικόνα 12IPTV Shqip εικόνα 13IPTV Shqip εικόνα 14IPTV Shqip εικόνα 15IPTV Shqip εικόνα 16

Κύρια χαρακτηριστικά του IPTV Shqip

Περιγραφή App:

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας δοκιμάστε να κατεβάσετε αυτή τη δωρεάν εφαρμογή IPTV. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο περιλαμβάνει συνδέσμους με τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς ιστότοπους για άμεση παρακολούθηση στο κινητό σας.

Λειτουργίες:

Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε μια ποικιλία καναλιών για να δείτε το πρόγραμμα που θέλετε όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, προσφέρει διαφορετική θεματολογία, όπως αθλητικά κανάλια, παιδικά κανάλια, θρησκευτικά κανάλια και άλλα πολλά.

Δραστηριότητες:

Η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε κανάλια της Σερβίας, της Αλβανίας, της Γερμανίας, της Τουρκίας και πολλών άλλων χωρών. Μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής θα βρείτε και μια μηχανή αναζήτησης ώστε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ψάχνετε.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Περιηγηθείτε στο περιβάλλον της εφαρμογής για να βρείτε τα κανάλια που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε κανάλια και να κάνετε αναπαραγωγή απευθείας στο Android σας χωρίς τη χρήση εξωτερικών εργαλείων.

Χειρισμός:

Εντολές αφής σε ένα οργανωμένο περιβάλλον.

Γλώσσες:

Αγγλικά.

Συστάσεις:

Για χρήστες Android που θέλουν να βλέπουν τηλεοπτικά κανάλια στο κινητό τους.

Μέγεθος:

4,6M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Περιγραφή του προγραμματιστή

IPTV Shqip

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σας αρέσει IPTV Shqip;

1 Ψήφος / 1 Like

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Θετικά

Τηλεοπτικό πρόγραμμα από διάφορες χώρες.
Δεν απαιτεί τη χρήση εξωτερικού εργαλείου αναπαραγωγής.
Μεγάλη ποικιλία καναλιών.

Αρνητικά

Τα κανάλια δεν έχουν υπότιτλους.
Κάποια κανάλια μπορεί να κολλήσουν κατά την αναπαραγωγή.

Χρήσιμα κόλπα

Αν θέλετε να δείτε το περιεχόμενο των καναλιών στην τηλεόραση σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδέσετε το κινητό σας με την TV σας.