Εικονίδιο του My Talking Hank

My Talking Hank

ΔωρεάνEκδοση 3.0.2.28061
4.1(26)2024-07-05
Αξιοπιστο Παιχνιδι
Προηγούμενες εκδόσεις

Εικόνες και βίντεο

video
My Talking Hank στιγμιότυπο apk My Talking Hank στιγμιότυπο apk 1My Talking Hank στιγμιότυπο apk 2My Talking Hank στιγμιότυπο apk 3My Talking Hank στιγμιότυπο apk 4My Talking Hank στιγμιότυπο apk 5My Talking Hank στιγμιότυπο apk 6My Talking Hank στιγμιότυπο apk 7My Talking Hank στιγμιότυπο apk 8My Talking Hank στιγμιότυπο apk 9My Talking Hank στιγμιότυπο apk 10My Talking Hank στιγμιότυπο apk 11My Talking Hank στιγμιότυπο apk 12My Talking Hank στιγμιότυπο apk 13My Talking Hank στιγμιότυπο apk 14

Κύρια χαρακτηριστικά του My Talking Hank

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αναλάβετε τη φροντίδα του μικρού κουταβιού Χανκ σε ένα τροπικό νησί, όπου θα πρέπει να αναλάβετε να το ταΐζετε και να παίζετε μαζί του. Θα πρέπει επίσης να φροντίσετε για την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα και να αποφασίσει πότε πρέπει να κοιμηθεί.

Πώς να παίξεις:

Βασικά θα πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές σε κάθε επίπεδο για να προχωρήσετε στο επόμενο, εκτός από το εκτελείτε τη βασική φροντίδα, όπως το να πάτε στην παραλία ή στο δάσος για να τραβήξετε φωτογραφίες των ζώων.

Γραφικά:

Έχει πολύχρωμο σχεδιασμό και μαζί με τα λεία κινούμενα σχέδια, αναδεικνύουν τα περίπλοκα σχέδια των ζώων, που αναμφίβολα θα ενθουσιάσουν τους νεότερους παίκτες.

Το παιχνίδι:

Εκτός από τα δεκάδες πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Χανκ, υπάρχουν επίσης πάνω από εκατό ζώα, παιχνίδια και τρόφιμα.

Πλατφόρμα:

Android τηλέφωνα και tablets.

Μέγεθος:

118 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

My Talking Hank

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει My Talking Hank;

3 Ψήφοι / 3 Likes

Θετικά

Όμορφα και πολύχρωμα γραφικά.
Υπέροχς τρόπος για να περάσετε την ώρα σας.
Οι χειρισμοί είναι απλοί και εύχρηστοι.
Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας.

Αρνητικά

Γίνεται επαναλαμβανόμενο μετά από λίγο.
Κάποια αντικείμενα μπορούν να αποκτηθούν μόνο με αγορές εντός της εφαρμογής.