Αξιολόγηση
4.6 - Πολύ καλό
Eκδοση
5.1.1
Λήψεις
284 K
Τιμή
Δωρεάν
Τελευταία ενημέρωση στις
01-10-2022


Art Manager - Curious Traveller - Music Lover - App Addict

"Ένα συναρπαστικό RPG με υπέροχους χαρακτήρες"


Στιγμιότυπα του Skullgirls


Κύρια Χαρακτηριστικά του Skullgirls

 1. Σκόπος του Παιχνιδιού: Το Skullgirls είναι ένα πολεμικό παιχνίδι με γραφικά 2D για RPG. Το παιχνίδι σας προσφέρει μια περιπέτεια μοναδικών χαρακτήρων, τους οποίους μπορείτε να συλλέξετε, να ενισχύσετε και να προσαρμόσετε για την αναζήτηση της Skullgirl. Δράση και μυστήριο τυλιγμένα σε μια εξαιρετική ιστορία.
 2. Πώς να παίξεις: Επιλέξτε μια ομάδα με έναν ή περισσότερους χαρακτήρες. Αφού επιλέξετε μαχητές σας, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από κινήσεις και συνδυασμούς επιθέσεων που σας δίνει μια ατελείωτη σειρά από διαφορετικές στρατηγικές για να μπείτε στην περιπέτεια και να πολεμήσετε στις μάχες.
 3. Επιλογές Παιχνιδιού: - Ιστορία: ακολουθήστε την περιπέτεια και κερδίστε τον κακό. - Μάχη με κατορθώματα: Προκαλέστε χρήστες και ξεκλειδώστε νέα χαρακτηριστικά. - Ημερήσιοι Αγώνες: ξεπεράστε όλες τις προκλήσεις για ανταμοιβές. - Εκπαίδευση: εξασκηθείτε για να γίνετε καλύτεροι σε αυτήν την RPG πρόκληση.
 4. Γραφικά: Το Skullgirls παίζεται σε ένα σκοτεινό ρετρό στυλ που θυμίζει τις κονσόλες παιχνιδιών της δεκαετίας του περιβάλλοντος. 2D εικόνες, που δίνουν κομψότητα και δύναμη στο παιχνίδι. Σίγουρα θα απολαύσετε τα πολύ καλά εικονογραφημένα σκηνικά.
 5. Ηχος: Αυτές οι μάχες, καθώς επίσης και τα άριστα ηχητικά εφέ στους αγώνες, έχουν ένα soundtrack της Michiru Yamane, γνωστής για τη δουλειά της στο Castlevania: Symphony of the Night.
 6. Μέγεθος: 121 MB
 7. Λειτουργικό Σύστημα: Android
 8. Κατασκευαστής:   Autumn Games, LLC
 9. Προτάσεις: Περιλαμβάνει ήχους ή σκηνές ήπιας βίας σε περιβάλλον φαντασίας.
 10. Λεπτομέρειες τιμής: Απαιτείται πληρωμή για ολοκληρωμένη πρόσβαση στις λειτουργίες. Δωρεάν
 11. Προϋποθέσεις εγκατάστασης: Απαιτεί 121 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Χρήσιμα κόλπα Skullgirls

 1. Βεβαιωθείτε πως συμμετέχετε σε αγώνες ή καθημερινά γεγονότα. Έτσι, μπορείτε να πάρετε «κειμήλια», να αγοράσετε πολύτιμους λίθους, που τα παίρνετε δωρεάν στις ημερήσιες εκδηλώσεις. Τα κειμήλια θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες και επιθέσεις.
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χτυπήματα στη μέση ενός συνδυασμού, για να κάνετε μια καλή επίθεση, και να βελτιώσετε τον αγώνα σας.

ΘΕΤΙΚΑ για Skullgirls

 1. Προσαρμοσμένο στο πρωτότυπο με βελτιωμένα γραφικά και ήχο.
 2. Ρευστός ρυθμός και πολλή δράση.
 3. Μικρή δημοσιότητα και υποχρεωτική αγορά.
 4. Εξαιρετικά γραφικά και ατμόσφαιρα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Skullgirls

 1. Η σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη για να παίξετε.

Σας αρέσει Skullgirls;
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Παιχνίδια Android Παιχνίδια Δράσης Παιχνίδια μάχης MMORPG Τοπ παιχνίδια Φεβρουαρίου


Ερωτήσεις και γνώμες για Skullgirls


ΝΕΑ ANDROID

Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιουνίου: WWE Universe, Talking Tom Hero Dash

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια του Ιουνίου στο Android smartphone σας; Βρείτε παρακάτω τις πέντε κορυφαίες ... περισσότερα