Εικονίδιο του Skullgirls

Skullgirls

ΔωρεάνEκδοση 6.2.0
4.6(284K)2024-04-30
Αξιοπιστο Παιχνιδι

Κύρια Χαρακτηριστικά του Skullgirls

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Το Skullgirls είναι ένα πολεμικό παιχνίδι με γραφικά 2D για RPG. Το παιχνίδι σας προσφέρει μια περιπέτεια μοναδικών χαρακτήρων, τους οποίους μπορείτε να συλλέξετε, να ενισχύσετε και να προσαρμόσετε για την αναζήτηση της Skullgirl. Δράση και μυστήριο τυλιγμένα σε μια εξαιρετική ιστορία.

Πώς να παίξεις:

Επιλέξτε μια ομάδα με έναν ή περισσότερους χαρακτήρες. Αφού επιλέξετε μαχητές σας, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από κινήσεις και συνδυασμούς επιθέσεων που σας δίνει μια ατελείωτη σειρά από διαφορετικές στρατηγικές για να μπείτε στην περιπέτεια και να πολεμήσετε στις μάχες.

Επιλογές Παιχνιδιού:

- Ιστορία: ακολουθήστε την περιπέτεια και κερδίστε τον κακό. - Μάχη με κατορθώματα: Προκαλέστε χρήστες και ξεκλειδώστε νέα χαρακτηριστικά. - Ημερήσιοι Αγώνες: ξεπεράστε όλες τις προκλήσεις για ανταμοιβές. - Εκπαίδευση: εξασκηθείτε για να γίνετε καλύτεροι σε αυτήν την RPG πρόκληση.

Γραφικά:

Το Skullgirls παίζεται σε ένα σκοτεινό ρετρό στυλ που θυμίζει τις κονσόλες παιχνιδιών της δεκαετίας του περιβάλλοντος. 2D εικόνες, που δίνουν κομψότητα και δύναμη στο παιχνίδι. Σίγουρα θα απολαύσετε τα πολύ καλά εικονογραφημένα σκηνικά.

Ηχος:

Αυτές οι μάχες, καθώς επίσης και τα άριστα ηχητικά εφέ στους αγώνες, έχουν ένα soundtrack της Michiru Yamane, γνωστής για τη δουλειά της στο Castlevania: Symphony of the Night.

Μέγεθος:

122 MB

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Προτάσεις:

Περιλαμβάνει ήχους ή σκηνές ήπιας βίας σε περιβάλλον φαντασίας.

Τιμή:

Απαιτείται πληρωμή για ολοκληρωμένη πρόσβαση στις λειτουργίες. Δωρεάν

Προϋποθέσεις εγκατάστασης:

Απαιτεί 122 MB ελάχιστου χώρου ελεύθερης μνήμης και Android 4.1 και πάνω.

Επιλογές λήψης:

Περιγραφή του προγραμματιστή

Skullgirls

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει Skullgirls;

0 Ψήφοι / 0 Likes

ΘΕΤΙΚΑ για Skullgirls

Προσαρμοσμένο στο πρωτότυπο με βελτιωμένα γραφικά και ήχο.
Ρευστός ρυθμός και πολλή δράση.
Μικρή δημοσιότητα και υποχρεωτική αγορά.
Εξαιρετικά γραφικά και ατμόσφαιρα.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ για Skullgirls

Η σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη για να παίξετε.

Χρήσιμα κόλπα Skullgirls

Βεβαιωθείτε πως συμμετέχετε σε αγώνες ή καθημερινά γεγονότα. Έτσι, μπορείτε να πάρετε «κειμήλια», να αγοράσετε πολύτιμους λίθους, που τα παίρνετε δωρεάν στις ημερήσιες εκδηλώσεις. Τα κειμήλια θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες και επιθέσεις.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χτυπήματα στη μέση ενός συνδυασμού, για να κάνετε μια καλή επίθεση, και να βελτιώσετε τον αγώνα σας.