Εικονίδιο του House Flipper Game Simulator apk

House Flipper Game Simulator

ΔωρεάνEκδοση 1.1
4.4(19)2024-01-17
Αξιοπιστο Παιχνιδι

Στιγμιότυπα

House Flipper Game Simulator εικόνα House Flipper Game Simulator εικόνα 1House Flipper Game Simulator εικόνα 2

Κύρια χαρακτηριστικά του House Flipper Game Simulator

Σκόπος του Παιχνιδιού:

Απελευθερώστε τον αρχιτέκτονα που ζει μέσα σας με αυτή την DIY πρόκληση στην οποία στόχος είναι να μετατρέψετε σπίτια που καταρρέουν σε όμορφα ακίνητα που θα σας αποφέρουν πολλά κέρδη.

Πώς να παίξεις:

Η αποστολή είναι να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες του σπιτιού για να μοιάζει το σπίτι ολοκαίνουριο και μετά να το πουλήσετε για να βγάλετε κέρδος. Πρέπει να συλλέξετε τα σκουπίδια, να αλλάξετε τα έπιπλα, να σπάσετε και να βάψετε τους τοίχους, να βάλετε κουφώματα, να φτιάξετε τον κήπο κ.ά.

Γραφικά:

Το παιχνίδι εντυπωσιάζει με τον ρεαλισμό των γραφικών σε συνδυασμό με την προβολή 360º πρώτου προσώπου, κάνοντας τον παίκτη να αισθάνεται πραγματικά παρών στις εργασίες.

Χειρισμός:

Για να μετακινήσετε τον παίκτη πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αόρατο χειριστήριο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης και για να ανοίξετε τις πόρτες, τα παράθυρα, να απομακρύνετε τα σκουπίδια και να μετακινήσετε τα έπιπλα πατήστε το κουμπί USE όταν βρίσκεστε κοντά.

Γλώσσες:

Το πολυγλωσσικό περιβάλλον είναι διαθέσιμο στα αγγλικά.

Μέγεθος:

27M

Λειτουργικό Σύστημα:

Android

Κατασκευαστής:

Τιμή:

Δωρεάν

Επιλογές λήψης:

APK

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αγοράσω και να πουλήσω ακίνητα στο House Flipper;

Για να αγοράσετε ένα ακίνητο στο House Flipper, θα πρέπει να μεταβείτε στο μενού αγορών στο παιχνίδι και να επιλέξετε το ακίνητο που θέλετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδό μου στο House Flipper;

Για να αποθηκεύσετε την πρόοδο σας στο παιχνίδι, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια εργασία ή να βγείτε από το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την επιλογή Έξοδος στο κύριο μενού. Το παιχνίδι θα αποθηκευτεί αυτόματα την πρόοδό σας και θα μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Υπάρχει τρόπος να παίξετε το House Flipper με φίλους;

Ναι, υπάρχει μια επιλογή παιχνιδιού για πολλούς παίκτες στο House Flipper, η οποία σας επιτρέπει να παίξετε με τους φίλους σας. Απλώς μεταβείτε στη λειτουργία πολλών παικτών και προσκαλέστε τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Μπορείτε να εργαστείτε παρέα σε εργασίες ανακαίνισης και να χτίσετε και να διακοσμήσετε σπίτια.

Υπάρχουν τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στο House Flipper;

Ναι, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στο παιχνίδι. Ένας από αυτούς είναι να αγοράσετε χύμα υλικά και εργαλεία για να λάβετε εκπτώσεις. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας ακίνητα σε χαμηλότερες τιμές, τα οποία μπορείτε να ανακαινίσετε και αργότερα να πουλήσετε σε υψηλότερη τιμή.

Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές για να κερδίσετε χρήματα στο House Flipper;

Μία από τις καλύτερες στρατηγικές είναι να ξεκινήσετε με τις εργασίες που σας δίνουν τα περισσότερα χρήματα, ώστε να αποκτήσετε τα απαραίτητα κεφάλαια για να αγοράσετε καλύτερα εργαλεία και υλικά. Επίσης, είναι σημαντικό να επενδύσετε στις δεξιότητές σας και να αγοράσετε πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να μειώσετε τον χρόνο που απαιτείται για κάθε εργασία.

Περιγραφή του προγραμματιστή

House Flipper Game Simulator

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σας αρέσει House Flipper Game Simulator;

3 Ψήφοι / 3 Likes

Θετικά

Ρεαλιστικά γραφικά και ατμόσφαιρα.
Ακριβείς και άμεσοι έλεγχοι.
Δεκάδες ακίνητα για ανακαίνιση.

Αρνητικά

Απαιτείται πρόσθετη λήψη πακέτων δεδομένων.
Οι διακομιστές μπορεί να είναι αρκετά αργοί κατά καιρούς.